ZUTENDAAL STRAATTA OTURAN VARMI AMSTERDAM DA

Hollandaca ogrenmek icin egitim programlari cdler, sesli dersler mp3 ler vs vs

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
rojin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: KONYA
Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM

ZUTENDAAL STRAATTA OTURAN VARMI AMSTERDAM DA

Mesaj gönderen rojin »

slm arkadaslar zutendaal str oturan var mi burda 1 ay oldu geleli halen alisamadim tanidik turk yok cok bunaliyorum yanlizlik kotu benim gibi sizde alismadiniz sanirim eger burda bu sitede bir aile isek burda olan kardeslerim tanisabiliriz ve 2 haftaya kadar okul belli olacak umarim sinifimda sizler gibi yuregi guzel insanlar olur.dil bilmemenin zorlugunu gurbetligi en derin sekilde yasiyorum.hergun aglamakla geciyor.esimle mutluyum ev burosundan ev bekliyorum belkide esimle yanliz oturunca bu kadar problemim olmaz umarum kiz kardeslerim sizler cok mutlu ve huzurlu anlayisli insanlarla ayni ortamdasinizdir.kusura bakmayin konusacak kimsem yok sizi bi aile olarak gorup anlattim .geluk ve ufoss birbirinize cok yakismissiniz fotonuzu dun gordum allah nazarlardan korusun umarim ailenize bir de bebekle taclanir.bebek icin darisi basima diyeyim allah hepimizi bu yolculukta muvaffak eylesin. :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:

ebucendel
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kütahya
Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam

Re: ZUTENDAAL STRAATTA OTURAN VARMI AMSTERDAM DA

Mesaj gönderen ebucendel »

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

heavenali
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen heavenali »

arkadasim tel.filan yazarsan bulusabiliriz eger istersen

heavenali
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen heavenali »

pardon bayan oldugunuzu yazinizi tam olarak okuyunca anladim.yanlis anlasilma olmasin lutfen.

“Hollandaca Egitim Programlari” sayfasına dön