Arkadaslarim dostlarim Gece kaclara kadar kardeslerime ve kendime nasil yararli olurum diye o kadar cok arastiriyorum ki , sonunda bisey buldum...
program ' kelime 2.7 ' ezber ve test programi fakat genellikle ingilizce ezberinde kullaniliyor ve hic bir yerde hollandaca /flemenkce ile alakali dosyalar,programlar bulunmuyor bunu bizler yapmak zorunda kaliyoruz,yaparkende ogreniyoruz
bu programla 1- kelime ezberi
2-test imkaniyla o kelimeyi pekistirebiliyorsunuz
3-aciklama kismina dilerseniz o kelimeyle alakali ornek yazabiliyorsunuz
4-zaman dilimini ayarlayarak ne kadar zamanda gelecegini ve dilerseniz kelimeyi ogrendiginizde o kelimeyi pasiflestirebiliyor ve aktif konuma gelene kadar cikmiyor testlerde.
5-icerik turkce oldugu icin anlasilir ve kolay ayriyeten zevkli bir program
6-bilgisayarinizda zaman oldurmeyeceksiniz.
7-daha once vermisdim fakat bu baska bi versiyonu ve begendim.
simdilik deneme amacli ( kendim yapabiliyorum fakat sizlerinde denemesini istiyorum ) olarak icerisinde 109 adet kelime var .. bu kelimeler , ismini hatirlayamadigim bi site arkadasimin en cok cikan 1000 fiilin icerisinden sirasiyla koyuyorum. eger begenirseniz bi kac gun yada 1-2 hafta icinde full olarak yayinlayacagim.
BAKIN DENEYIN .. programi kurarken setup a tiklayacaksiniz sonra o yesil gozuken KELIME.EXE yi kisayol yaparak masaustunuze koyabilir ve tiklayip calisabilirsiniz .. lutfen anlamadiginiz yerleri yaziniz ve asagiidaki yorum bolumunden yardim ettigimiz arkadaslarimizin cozumlerine goz atiniz.
ve kullandikdan sonra yorum yapip yada begenilerinizi (tesekkur butonu ile ) sunarsaniz , sizden sonraki arkadaslariniza daha cok yardimci olup guncel tutabilecegiz...
lafi uzattim anlasilmisimdir umarim... sevgi ve saygilarimla kardesiniz darisibasima
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09