Yeni cikacak kanun hakkinda bir sorum var arkadaslar.!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Yeni cikacak kanun hakkinda bir sorum var arkadaslar.!
Merhaba arkadaslar..
Duydugumuza gore sanirim 2 aya kadar yeni kanun cikiyormus.. Yabancilarda aile birlesimi yapmak isteyenlere DNA testi yaptirilacakmis eger akraba evliligi ise o kisi gelemiyormus.. Bizde bunu yengemin (gurbet gelini) hocasindan duyduk.. Hocasinin esi hollanda konsoloslugunda gorevliymis.. O demis, gerci biz bi kac sitede daha gorduk, bu kanunun cikacagina dair.. Evli olanlar icin bu dogal olarak gecerli olmayacakmis, bizde dedikki resmi nikahimizi kiydiralimki o kanun bizede gecerli olmasin.. Sizce bunun ne kadari dogru ? Boyle bir kanundan haberiniz varmi ?
Lütfen yardim edin.. Biz ona göre hareket edecegiz..
Duydugumuza gore sanirim 2 aya kadar yeni kanun cikiyormus.. Yabancilarda aile birlesimi yapmak isteyenlere DNA testi yaptirilacakmis eger akraba evliligi ise o kisi gelemiyormus.. Bizde bunu yengemin (gurbet gelini) hocasindan duyduk.. Hocasinin esi hollanda konsoloslugunda gorevliymis.. O demis, gerci biz bi kac sitede daha gorduk, bu kanunun cikacagina dair.. Evli olanlar icin bu dogal olarak gecerli olmayacakmis, bizde dedikki resmi nikahimizi kiydiralimki o kanun bizede gecerli olmasin.. Sizce bunun ne kadari dogru ? Boyle bir kanundan haberiniz varmi ?
Lütfen yardim edin.. Biz ona göre hareket edecegiz..
Allah herkesin yardimcisi olsun!..
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: Yeni cikacak kanun hakkinda bir sorum var arkadaslar.!
En son acer tarafından 30 Oca 2008, 20:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
-
- Beginner
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Beginner
@Efeler diyari..
arkadasim tabiiki arastirdim, merak etme acemi falan degilim, herseyi bilincli yapiyorum.. ben bu haberi bu sitede gördüm daha sonra baskalarindan duydum.. kisacasi emin olmak istiyoruz.. sizce ne yapmaliyiz.. lutfen dusuncelerinizi belirtin..
arkadasim tabiiki arastirdim, merak etme acemi falan degilim, herseyi bilincli yapiyorum.. ben bu haberi bu sitede gördüm daha sonra baskalarindan duydum.. kisacasi emin olmak istiyoruz.. sizce ne yapmaliyiz.. lutfen dusuncelerinizi belirtin..
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam Surmeli
sitede iki konu hakkindada bilgi paylasiminda bulunuldu.
sinav sistemi 15 marta degisiyor. 31 ocaktan once sinav icin randevu alirsaniz eski sisteme gore gireceksiniz
Dna testi hakkinda ind ye mail atip sorduk, henuz oyle birsey yok (Henuz..!) denildi, bunuda sitede yayinlamistik..!
Allah yengenin, abinin yardimcisi olsun
kolay gele
sinav sistemi 15 marta degisiyor. 31 ocaktan once sinav icin randevu alirsaniz eski sisteme gore gireceksiniz
Dna testi hakkinda ind ye mail atip sorduk, henuz oyle birsey yok (Henuz..!) denildi, bunuda sitede yayinlamistik..!
kolay gele
-
- Beginner
-
- Beginner
Evet abla takipteyiz.. Zaten sinav hakkinda olan haberi okuyunca tedbirlerimizi aldik..Geluk yazdı:selam Surmeli
kolay gele
Bilgi icin cok tesekkur ederiz.
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun