Sevgili Arkdaslarim lutfen okuyun ( Sinav ile ilgili)

Uyum Sinav tecrubeleriniz. Uyum sinavindan sonra; kazanmissaniz yada kaybetmisseniz neler yapmalisiniz...

Moderatör: sansli

yuran01
Beginner
Beginner

Sevgili Arkdaslarim lutfen okuyun ( Sinav ile ilgili)

Mesaj gönderen yuran01 »

Selamlar arkdaslarim..sizlerle bunu paylasmak istedim..

sinavin degsitirilmesi hakinda konusmak istiyorum.. her yerden bir ses geliyor ve kafalarimiz karisiyor.. bunu aydinlatmak istedim..

inanin okudukca kafam karisiyor ve ya morelim bozuluyor yada uzuluyorum..... laflarim sakin yanlis anlasilmasin.. burada herkes ayni yolu paylasiyor kardes ve sevgi cercevesinde..

daha once hollanda ya tatil amacli gidecektim.. her kafadan bir ses cikardilar banka da cok para goster .. sunu yap bunu yap vs .. fakat ilk gittimde konsolosluga benden istenilen kagitlari cikarip verdim . hic bir sorun yasamadim ve 3 aylik kisa donemli vizeyi aldim..

benim baldizim hakim ... kendisi bana boyle acikladi..eger bu sinav sistemini degistirmek isterseler ..hukumet bu konuyu goz onende bulundurup onaylarsa eger.... o kagitlarin daha sonra onlara gitmesi lazimmis ve onlarinda bunu onaylanmasi lazimmis... yani sunu diyecem .. suanda oyle bir sistem bulunmuyormus ..cunku sistemin asiri pahali oldugu soylenmis.. eger sinavla ilgili bir bilgi gelirse mutalaka sizi bilgilendirim..

bende sinava girmedim.. bugune kadar cogu arkdaslar yazmis bu konu hakinda.. ses cikarmadim... esim ve baldizimdan duyduklarimin arasinda kaldim.. onlar mi dogru soyluyor yoksa sitedeki arkdaslar mi dye..

eger bir konu hakinda kesin arastirma yapilmadan konusuluyorsa bu morel bozucu oluyor.... lutfen konular arastirilmadan soylenmesin... yeni gelen arkdaslarida etkiler ve de sinava girecek olan kisiyide etkiler..

umarim herkes istedigi emelere kavusur... Allah herkezin yardimcisi olsun

sevgiler

Ugur Saban

Kullanıcı avatarı
pars
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: Izmir
Yabanci_Ulke: Hollanda

Re: Sevgili Arkdaslarim lutfen okuyun ( Sinav ile ilgili)

Mesaj gönderen pars »

NE MUTLU TURKUM DIYENE

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

selam yuran01 ve Pars,
evet size bende katiliyorum, kulaktan dolma haberler yuzunden eslerine kavusmak isteyen arkadaslar cok skintiya dusunuyor..!
bu kulaktan dolma haberler nerden cikiyor ona deginmek gerekirse, bilgisi olmayan bi kac arkadas, ona yonelen soruya bilgim yok demeyip, kendince biseyler soyluyor ve soru soran arkadasta inaniyor..!

veya

hollanda hukumetinin ulkelerinde artik yabanciyi istemedikleri ap acik ortada..! bu yuzden hukumete yeni oneriler sunuluyorlar ve bu onerilerini bi yerde duyan veya goren bazi arkadaslar hah kanun cikti bu boyle olcakmis diyor..!

bu olay,bu yola bas koymus arkadaslari biraz daha fazla strese sokmaktan baska bisey degil..!

neyse fazla konustum galiba..!

kolay gele

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

“Sinav Sonrasi ve Tecrubeleriniz” sayfasına dön