TELEFON ŞİRKETİ!!
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: TELEFON ŞİRKETİ!!
arkadaslar bende hollandaya geldım ve su yontemleri kullanıoyorum..
1- UPC paket aldık ınternet ve dıgıtal tvıcın..yanında telefonda aldık..25MB (kı bu ınternet hızı trdekının 20 katı neredeyse ve hızını da hıssetttırıyo) ınternet hızı..telefonla da avrupa ve tr dahıl butun ev ve ıs telefonlarını arayabılıyrosunuz.sadece her arama basına 10 cent oduyoruz ..ıster 5 saat konus ıster 5 dakka her arama 10 kurus...toplam paketım tv , net , tel 63 euro..
2- cep numaralarını da aramak ıcın ORTEL kullanıyorum. 10 euro yukle 10 euro daha bedava,,20 euro yukle 20 euro daha bedava...dakıka ucretı aklımda degıl ama bayagı uygun
1- UPC paket aldık ınternet ve dıgıtal tvıcın..yanında telefonda aldık..25MB (kı bu ınternet hızı trdekının 20 katı neredeyse ve hızını da hıssetttırıyo) ınternet hızı..telefonla da avrupa ve tr dahıl butun ev ve ıs telefonlarını arayabılıyrosunuz.sadece her arama basına 10 cent oduyoruz ..ıster 5 saat konus ıster 5 dakka her arama 10 kurus...toplam paketım tv , net , tel 63 euro..
2- cep numaralarını da aramak ıcın ORTEL kullanıyorum. 10 euro yukle 10 euro daha bedava,,20 euro yukle 20 euro daha bedava...dakıka ucretı aklımda degıl ama bayagı uygun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
Arkadaslar ne zamandir bize yuksek fatura geliyor,evden yurtdisini aramadigimiz halde telefon faturasi bayaa yuksek geliyor,bunun icin dun esim telefon sirketini aradi ve kulaklarima inanamadim,neden derseniz,
eger Almanyadan yada baska bir ulkeden sizi arayan olursa,dakika basi sizde burdan para oduyormussunuz.
Mesela turkiyeden biri bana telefon ederse her dakika icin 80 cent ten fazla faturaya yansiyor,eger Almanyadan ararlarsa her dakika icin 8 cent ten fazla faturaya yansiyor.Ve bu Hollandada yasalarla sabitmis.
bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmi acaba.Ben bu telefon derdi yuzunden kafayi yiycem burda
Avrupada yasiyorum ama Turkiye ile iletisimim neredeyse koptu gibi,benim yasadigim yerde telefon kulubesi yada postane yok,sadece mektup yollayabilecegin kucuk biryer var,telefon etmek icin belediye otobusuyle sehre gitmek gerekiyor.
eger Almanyadan yada baska bir ulkeden sizi arayan olursa,dakika basi sizde burdan para oduyormussunuz.
Mesela turkiyeden biri bana telefon ederse her dakika icin 80 cent ten fazla faturaya yansiyor,eger Almanyadan ararlarsa her dakika icin 8 cent ten fazla faturaya yansiyor.Ve bu Hollandada yasalarla sabitmis.
bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmi acaba.Ben bu telefon derdi yuzunden kafayi yiycem burda

Avrupada yasiyorum ama Turkiye ile iletisimim neredeyse koptu gibi,benim yasadigim yerde telefon kulubesi yada postane yok,sadece mektup yollayabilecegin kucuk biryer var,telefon etmek icin belediye otobusuyle sehre gitmek gerekiyor.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Breda-Hollanda
COnhoney arkadasim evet arandigin zaman bile oduyosun burdaki hattinla da.benim turkcell hattim var turkiyeden arandigim zaman dk 1 lira gidiyo.aradigim zaman da 1 lira dk. ben internetten ariyorum ailemi. voipbuster diye bisey; para yukluyosun ve oyle konusuyosun. turkiyedeki ev tlf aramasi dakikasi 2.5 cent, cep telefonlarini arama da 15 cent. bi mikrofon ve kulaklik yeterli.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Lilymarlen , birdahaki para yukleyisinde Voipvise gec . Ordan hesap al , 10 euroyu oraya yukle , Phonetophone secenegini kullan . 0.05 Cente telefondan telefona konusursun , bikana kadar . Ben Tum Voipleri kullandim , en guzeli Vise .Esiminde Buster hesabi var,o gercekten Visein yaninda pahali.Viseta Turkiyeye avantajlari daha fazla .Mesaj daha ucuz . Hem Bilgisayardan da sabit hatlari arayabilirsin tabi ve BEDAVA, Busterda ucretli. Bazen kalitesi cok iyi olmuyor fakat yinede iyi . Ben gunde 2 saat Tr ile gorusurum , Internet+Telefon+Voip Parasi 63 euro tutuyor . Sinirsiz telefon gorusmesi , yaklasik 500 uluslararasi mesaj ..lilymarlene yazdı:COnhoney arkadasim evet arandigin zaman bile oduyosun burdaki hattinla da.benim turkcell hattim var turkiyeden arandigim zaman dk 1 lira gidiyo.aradigim zaman da 1 lira dk. ben internetten ariyorum ailemi. voipbuster diye bisey; para yukluyosun ve oyle konusuyosun. turkiyedeki ev tlf aramasi dakikasi 2.5 cent, cep telefonlarini arama da 15 cent. bi mikrofon ve kulaklik yeterli.
Daha ne olsun .
Hem ayni sistemi cep telefonunda Wireless olanlarda kullanabilir . Wireless olan bir yerdeysen ayni yolu kullanarak arama yapabilir , mesaj atabilirsin .
Yoksa hangi sirketi denersen dene yinede pahali .
-
- Mezun-NL
Arkdaslar Turkiyedeki sabit ev telefonundan Hollandadaki ev telefonuna telefon edildigi zaman,Hollandadaki ev telefonu faturasinada para yaziyormu??
Hollanda disindaki baska ulkelerden burayi aradiklari zaman bizde dakika basi para oduyormusuz.Bunun dogruluk payi nedir acaba(sabit hattan sabit hatta)
Hollanda disindaki baska ulkelerden burayi aradiklari zaman bizde dakika basi para oduyormusuz.Bunun dogruluk payi nedir acaba(sabit hattan sabit hatta)
-
- Mezun-NL
Arkadaslar bilgisi olan yokmu bu konuda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: hollanda