Anne oldum..hosgeldin MIRAC bebek:)
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
Anne oldum..hosgeldin MIRAC bebek:)
selaaaam arkadaslar cok uzun zaman oldu girememistim . hepinizi cok ama cok ozlemisim gercekten .arkadaslar benim bi bebegim olduu 3 ayina girmis olmasina ragmen ben haleen inanamiyorum bu guzel sey benim mi? yuce yaradanim herkesee nasip etsin boyle guzel bir duygu yok olamaazz...kucucuk elleri miniminnacik burnu
bi oglum oldu ... kayinbabamin vede kendi babamin isimleri ibrahim diye ben oglusumun adini ibrahim efe koymak istedim ama kayinbabam burcu kizim ben mirac olsun istiyorum dedi...bende tabiki itiraz etmedim bebisimin ismini MIRAC koyduk cok guzel bi isim..tabiki bu arada okula flnda uzun zamandir gitmiyorum ve onumuzdeki ay baslamam gerek sanirim biraz korku sardi icimi ilk sinavi aldim ama sanirim 2 kez daha gircem bilmiyorum yaa nasi olcak ders calismak istiyorum ama nerden basliycami bulamadim henuz ne yapmaliyim bana yardim ederseniz cok sevinirim....

-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Anne oldum..hosgeldin MIRAC bebek:)
Allah analı babalı büyütsün size verdigi mutluluk satırlarınızdan okunuyor mutlulugunuzun daimi olması dilegiyle cocugunuza Allahtan uzun ve mtlu bir ömür diliyorum ......
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Allah bebisine,saglikli uzuuun omurler nasip etsin, hepimizinkinede insallah!!!!
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Cnm cok sevindim oglusunu rabbim sana ve babasina sevdiklerine bagislasin uzun saglikli huzurlu mutlu bi omur nasip etsin sizlerle birlikte ins ins ins...gozunuzaydin...
bu arada uzun bi aradan sonra sitemize tekrardan hg din ...hangi sinavlari aldin hangileri kaldi ona gore bi program yaparsan isin daha kolay olur yada fikirlerimizi paylasabiliriz seninle...
bu arada uzun bi aradan sonra sitemize tekrardan hg din ...hangi sinavlari aldin hangileri kaldi ona gore bi program yaparsan isin daha kolay olur yada fikirlerimizi paylasabiliriz seninle...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Allah Annesi ve babasi ile saglikli mutlu uzun bir omur nasip etsin insallah
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
-
- Mezun-NL
coook tesekkur ederim hepinize ....darisi tuum isteyenlerin basina insallah sanslicim canim valla okulda ilk basta iste sinif gecme olayimi ne varya dinleme , yazma ve okuma die onu aldim simdi ise portfolio sinifi sanirsam ona basliycam ama uzun zamandir hic yabanci biriyle irtibatim olmadi biraz korkuyorum bunda hani gidip polislerle yada iste hastanede konusup gelip sinavda anlatiyomusun yaa tam ne oldugunu bile bilmiyorum gordugun gibi korkuyorum biraz ...ama burda bi tanigimizin esi bana kitapli cd li bi set yolladi az once bakabildim ne zamandir elimde benim isguzarligim yuzunden tabikide keske daha once baksaydim
mukemmel bi setmis cok hosuma gitti ismi: Ijsbreker ....buna calismaya basliycam tabi benim bebis musade ederse tam baslayim diyorum veriyo cigligin gozune hehehehe napcam bilmem...iyi dilekleriniz icin hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim

- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
gul guzeli Rabbim anali babali buyutmeni nasip etsin bebisini arkadasim.Bende yeni dogum yaptim benimde oglusum var evimin nesesi oldu biranda
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insAllah.Rabbim omrunu uzun etsin bebisinin.
Ayrica okulunda da basarilar dilerim simdiden Rabbim yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.

Ayrica okulunda da basarilar dilerim simdiden Rabbim yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
gül güzeli yazdı:coook tesekkur ederim hepinize ....darisi tuum isteyenlerin basina insallah sanslicim canim valla okulda ilk basta iste sinif gecme olayimi ne varya dinleme , yazma ve okuma die onu aldim simdi ise portfolio sinifi sanirsam ona basliycam ama uzun zamandir hic yabanci biriyle irtibatim olmadi biraz korkuyorum bunda hani gidip polislerle yada iste hastanede konusup gelip sinavda anlatiyomusun yaa tam ne oldugunu bile bilmiyorum gordugun gibi korkuyorum biraz ...ama burda bi tanigimizin esi bana kitapli cd li bi set yolladi az once bakabildim ne zamandir elimde benim isguzarligim yuzunden tabikide keske daha once baksaydimmukemmel bi setmis cok hosuma gitti ismi: Ijsbreker ....buna calismaya basliycam tabi benim bebis musade ederse tam baslayim diyorum veriyo cigligin gozune hehehehe napcam bilmem...iyi dilekleriniz icin hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim
simdi canim ufak bi hatirlatma geceyim sende hangilerini yaptin hangilerini yapmadin daha iyi anlarsin...
inburgeringsexamen 2 bolumden olusuyo;
1-centraal examen
2-praktijk examen
1.cisi kendi icinde 3 e ayriliyo
a=kennis van nederland samenleven
b=elektronisch praktijk examen
c=toets gesproken nederlands
2.cisi de praktijkexamen diger adiyla portfolio sinavi ki buna girecegini soylemissin...biraz duzenli olarak goz atarsan cabuk toparlayacagini dusunuyorum,,,eger sana gunduzleri bebek konusunda yardimci olacak biri yoksa o uyudugunda ilk isin kitaba kosmak olsun,yada aksamlari 1-2 saatligine esinden destek alabilirsin uyutmasi yada aglamadan durmasi icin...bu aralar kimseyle kontagin yoksa yabanci olarak,,,esinle konusmayi dene onunla oefenenler yapin,,,eger assessment yapacaksan sinavda yani karsilikli konusma rollenspelen ozaman mesela su gelebilir baby aangifte ozaman karsindaki examenator belediye calisani oluyo guya ,sende bebeegin dogmus ve onu kayit yaptirmaya giden kisi oluyosun karsilikli soru cvp seklinde devam ediyo...yada bisikletin caliniyo ve sen polise aangifte yapiyosun yine examenator polis memuru oluyo sen aangifte yapan kisi oluyosun karsilikli konusuyosunuz sana bisikeltinle ilgili sorular soruyo iste markasi neydi ustunde kilit varmiydi,rengi neydi,yada ustunde senin bisikletin olduguna dair ozel bisey varmi stiker yada bi yazi fln gibi gibi sorularla cvplarla ilerliyo konusmalar...dedigim gibi bi sure duzenli goz attiginda islerin kolayladigini goreceeksin ....bebegini sagsalim kucagina almissin bunuda halleder eline diplomani alirsin ins ins ins cnm...
hollandadayim(2008-5)