inburgeringsexamen sinavi ile ilgili sorum var

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
BaNu
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda / Schiedam

Re: inburgeringsexamen sinavi ile ilgili sorum var

Mesaj gönderen BaNu »

bende hollandaya geldim belediye ilk zaman projemiz yok bekleyeceksiniz dedi okul icin bu sene proje baslatmislar KALEOS diye inburgeringsexamen nt2 icin ve okulda ogretmenimiz dersin 1 saatini portfolio icin ariyor ve bize verdikleri sizlerle paylasmak istedim portfolio 2 bolumden olusuyor . belediyede konusurken size profil hazirliyorlarmis calismakmi istiyorsun calismamakmi istiyorsun diye soruyorlar ve portfolio maplari ona gore veriliyor ve girecegimiz sinavlarda ona gore oluyor 1. OGO 2. WERK

1 OGO - calismak istemeyen kisiler ogo portfolio hazirliyorlar ve onlarin sinavi okuduklari okulda oluyor yazma okuma anlama konusma

2 WERK - calismak isteyenler icin portfolio bunda en fazla esit zit anlamli kelimeler soru cevap ve konusma

ben 2007 nin 5 ayinda geldim 2009 un 5 ayinda inburgeringsexamen icin projeye okula basladim ogretmenimizin verdigi bilgiye gore 2010 haziran da portfolio lar tamamlanacak portfolio tamamlandiktan sonra sinav icin muracat edilecek ve 3 ay icinde sinav verilecek 1. de veremedik 2. okula devam etme hakkimiz var bu 2 yili belediye oduyor ama 2. yide veremedik 3 4 5 bizler kendimiz oduyoruz ve 7200 euro edindigim bilgiler bunlar simdi bende okulda dil ogreniyorum portfolio bende hazirlayacagim stresli biraz ve gercekten okulda hic bir sey ogrenmiyoruz esimlede pratik yapamadigim icin esimde bana bir yer buldu burda gonullu hollandalilar var ve hafta 1 gunun 2 saatini size ayiriyorlar eve geliyorlar ve sizinle hollandaca konusarak pratik yapmaniza dilinizin donmenise yardimci oluyorlar benim hollandali arkadasim isabella avukat kendisi anlamasamda anlamasamda hollandaca konusuyoruz tek tuk cumleler kursamda anlasabiliyoruz ve oda cumleleri duzeltmemede yardimci oluyor umarim bu sinavida veririz

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

BaNu yazdı:bende hollandaya geldim belediye ilk zaman projemiz yok bekleyeceksiniz dedi okul icin bu sene proje baslatmislar KALEOS diye inburgeringsexamen nt2 icin ve okulda ogretmenimiz dersin 1 saatini portfolio icin ariyor ve bize verdikleri sizlerle paylasmak istedim portfolio 2 bolumden olusuyor . belediyede konusurken size profil hazirliyorlarmis calismakmi istiyorsun calismamakmi istiyorsun diye soruyorlar ve portfolio maplari ona gore veriliyor ve girecegimiz sinavlarda ona gore oluyor 1. OGO 2. WERK

1 OGO - calismak istemeyen kisiler ogo portfolio hazirliyorlar ve onlarin sinavi okuduklari okulda oluyor yazma okuma anlama konusma

2 WERK - calismak isteyenler icin portfolio bunda en fazla esit zit anlamli kelimeler soru cevap ve konusma

ben 2007 nin 5 ayinda geldim 2009 un 5 ayinda inburgeringsexamen icin projeye okula basladim ogretmenimizin verdigi bilgiye gore 2010 haziran da portfolio lar tamamlanacak portfolio tamamlandiktan sonra sinav icin muracat edilecek ve 3 ay icinde sinav verilecek 1. de veremedik 2. okula devam etme hakkimiz var bu 2 yili belediye oduyor ama 2. yide veremedik 3 4 5 bizler kendimiz oduyoruz ve 7200 euro edindigim bilgiler bunlar simdi bende okulda dil ogreniyorum portfolio bende hazirlayacagim stresli biraz ve gercekten okulda hic bir sey ogrenmiyoruz esimlede pratik yapamadigim icin esimde bana bir yer buldu burda gonullu hollandalilar var ve hafta 1 gunun 2 saatini size ayiriyorlar eve geliyorlar ve sizinle hollandaca konusarak pratik yapmaniza dilinizin donmenise yardimci oluyorlar benim hollandali arkadasim isabella avukat kendisi anlamasamda anlamasamda hollandaca konusuyoruz tek tuk cumleler kursamda anlasabiliyoruz ve oda cumleleri duzeltmemede yardimci oluyor umarim bu sinavida veririz
arkdsm ayrintili bi sekilde bilgilendirdigin icin siteyi tesekkurler fakat soyle bi durum var hollandada sende biliyosundur ki her bolge kendi kurallarini uyguluyo adeta o yuzden okul fiyati bu kadarmis yada 2.den sonra biz kendimiz oduyomusuz gibi kesin yazilar yerine benim bulundugum bolge burasi burda isler bu sekilde ilerliyomus demek daha dogru olur bilgilendirme acisindan.cunku mesela denhaag da belediye okul ve sinav paralarini 1 kereye mahsus oderken schiendam da yada tilburgda (bildigim kadariyla) 2 kereligine odeniyor.bundan sonrakileri kendimiz oduyoruz ama dedigim gibi bolge bolge degisiyor belediyenin sundugu imkanlar...umarim dedigin gibi hepimiz bu sinavi alnimizin akiyla geceriz rabbimin izniyle :geek: :geek: :geek: ...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön