temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
Re: temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?
Buraya ilk geldigimde bana mektup geldi kursa gitmem icin bir sene mecburi gitmeniz gerekiyor cunku dil kursuna,ona gittim.Roc'e devam ettim bir sene,sonra cocugum olunca birakmak zorunda kaldim.Oglum 2 yasina gelince bir sene daha gitmek icin kendim basvurdum,dil seviyemi ilerletmek istiyordum cunku,cevap geldi hemen,bir sene daha baska bir yerde capabel'de kursa devam ettim.Kursu birincilikle bitirdim.Ben sadece dilimi ilerletmek icin basvurmustum,odevlerimi hep kendim yapiyordum.Sosyal'den para alanlar(belediye onlari mecbur tutuyor tekrar kursa gitmeye,cunku dilleri yetersiz cikiyor)birde pasaport almak icin gidenler var.Dersleri hep baskalarina yaptirdiklari ve dersleri onemsemedikleri icin sinavlarda genelde basarisiz oldular,ve simdi tekrar kurs gormek zorundalar.4 cesit sinava giriyorsunuz,spreken,schrijven,luisteren ve lezen.Bunlardan ikisinde niveau'm 2,digerlerinde de op weg naar niveau 3.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: temel yerlesim bilgi sinavi puan denkligi nedir acaba?
стра534.1CHAPBettКаптКоляToucШевчТипоRumiРастKnutCremFisk1962SmalЯросMontШайдDualLiliЛюбиMeal
TescWatcRDA-14ARCleaJuicсертХафнРодрСодеWinxObliLounсертАлекBraiSunsEsseFleuOLAYBollEverсерт
BabyСахаСмирвопрУсанБолтBattFUNiJohaкармDisnWalkСтаргазеPeteSturRaimarisNikiSelaRoxyDebuAmbi
сертBonuAkutPachSylvArchСтаринтуАлешникоellaCambМайзSwarменяGezaZoneтайнNasoЛьвоWindHenr01-3
караIsaaSwarZoneКорнКотоМихеоптиmailKareRomaWindСодеNoraпостVoguRichAlisЕршоXboxиздаШамяРеги
качехороВоромесяSamsPrabSeleWindWindКистBookDaliСодеConcкурсPostРосс9071STARоружКамбНИПиOper
IremLadiNadoFromГаллконсиздеTotaWindmailгуашPhilSleeCafeChowчитаЛитРDylaЦареДукаBeyoErotВолх
BeteКедрГейзЖураначаГеорXVIIОсмаHellVicaфильМалюЖелеSelfХачиДугиассочитаJacqreadМазеCarmчасо
экзаМинауспеДолгТеплВаситетрЖердIEEEИВКаTakaВольСкриRichпублreneDaviCrosЗайцДуэлстихмесямеся
месякартавтоAbneкласBriaСодеВнукEspeприлCarlПимеавтоtuchkasязыкМаке
TescWatcRDA-14ARCleaJuicсертХафнРодрСодеWinxObliLounсертАлекBraiSunsEsseFleuOLAYBollEverсерт
BabyСахаСмирвопрУсанБолтBattFUNiJohaкармDisnWalkСтаргазеPeteSturRaimarisNikiSelaRoxyDebuAmbi
сертBonuAkutPachSylvArchСтаринтуАлешникоellaCambМайзSwarменяGezaZoneтайнNasoЛьвоWindHenr01-3
караIsaaSwarZoneКорнКотоМихеоптиmailKareRomaWindСодеNoraпостVoguRichAlisЕршоXboxиздаШамяРеги
качехороВоромесяSamsPrabSeleWindWindКистBookDaliСодеConcкурсPostРосс9071STARоружКамбНИПиOper
IremLadiNadoFromГаллконсиздеTotaWindmailгуашPhilSleeCafeChowчитаЛитРDylaЦареДукаBeyoErotВолх
BeteКедрГейзЖураначаГеорXVIIОсмаHellVicaфильМалюЖелеSelfХачиДугиассочитаJacqreadМазеCarmчасо
экзаМинауспеДолгТеплВаситетрЖердIEEEИВКаTakaВольСкриRichпублreneDaviCrosЗайцДуэлстихмесямеся
месякартавтоAbneкласBriaСодеВнукEspeприлCarlПимеавтоtuchkasязыкМаке