2 tane birden dil okulu problemi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- murat.kara
- Mezun-NL

- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
Re: 2 tane birden dil okulu problemi
ozi bildigim kadariyla gecen seneden itibaren belediyenin verdigi kurslara katilma sarti kaldirildi cunki kisiler artik kendi kurs masraflarini kendileri karsilamak zorundalar.bu nedenle gidip gitmemekte ozgursun yalniz bes sene icerisinde uyum sinavini almis olman gerekiyor(inburgering examen).nt2 sinavina gelince oncelikle neden bu kursu istiyorsun burda bir okulami devam edeceksin yoksa dili cok iyi ogrenebilmek icinmi.eger is icinse kursa gidecegine tum imkanlarini kullanip bir sekilde hollandalilarin yaninda calismani tavsiye ederim bu sekilde bu dili alicagin kurstan daha cobuk ogrenirsin.baska bir nedenin varsa bilemem tabiiki