dil kursu hakkinda bilgi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
dil kursu hakkinda bilgi
merhabalar benim dil okulum 5 ay sonra basliyor.ben duzenli olarak ogreniyorum simdiden.benim sorum,dil okuluna basladigimda yabancilik cekmemek icin yani uyum saglamak icin ne yapmaliyim?yada nasil bi sekilde dili ogrenmeliyim simdiden.hollandada dil kursuna gidenlerden destek istiyorum.by
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem
Re: dil kursu hakkinda bilgi
arkadasim ilk once sormak istedigim hangi kitaptan calisiyorsun? 2. Benim okulumda 6 ay sonra aciliyor eylul 2008 de insallah hazirlik sinifina basliyacam fakat Kis kursuna katildim ben yerinde olsam yaz kursuna katilirim. Cunku ordaki diger ogrencilerle konusarak tek basina okula giderek te cok sey ogrenirsin. Ben cok faydasini goruyorum ve hatta siniftaki arkadaslarla her hafta bir cafeye gidip surekli hollandaca konusmaya calisiyoruz.. Cok ama cok faydali oluyor. Ve 2. Eger sordugum sorunun cevabi kullandigin kitap CODE 1 ise. Bilgisayarla Cd ye cok fazla calis derim.. CD cok faydali.. saygilar.
-
- Mezun-NL
merhaba tesekkurler oncelikle.ben bi kitaptan calismiyorum.internetten calisiyorum.kelime ogreniyorum iste gramer ogreniyorum oyle.cd den az calisiyorum cunku pek bisey anlamiyorum.gunduzleride iste calistigim icin aksamlari ders calisabiliyorum.ben anlatamadim belkide derdimi.ben 1 sene oldu buraya geleli.okulda yani dil okuluna gitmeden once calisma yapiyorum.once nerden baslamliyim diye soruyorum.nasil bi calisma yapim yani?yasim 20 belkide anlatamadim derdimi fazla.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
arkdsm mrb oncelikle,,
yazini okurken farkettim dil okulum 5 ay sonra basliyo demissin yani hollandadasin aile birlesimi olarak gittin demi?
bi sorumda 20 yasindayim demissin kanun girmeden once fln mi gitmistin eger ozel oldu demessen merak ettim bende yas tan dolayi bekliyorumda,,,saygilar
yazini okurken farkettim dil okulum 5 ay sonra basliyo demissin yani hollandadasin aile birlesimi olarak gittin demi?
bi sorumda 20 yasindayim demissin kanun girmeden once fln mi gitmistin eger ozel oldu demessen merak ettim bende yas tan dolayi bekliyorumda,,,saygilar
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam Melos
bu aslinda biraz okulda isleyeceginiz kitaba bagli ama genelde dil okulunda oncelikle kendini tanitmakla basliyorsun. kimsin, nerde oturuyorsun, yasin kac, nerden geliyorsun vs vs...
biz bunu sitede yayinlamistik
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=43&t=239 ilk basta bunlari ogrenirsen senin icin cok faydasi olacaktir
daha sonra sitedeki derslerden yararlanabilirsin ama sitedeki bazi dersler yeni baslayanlar icin zor olabilir bence asagidaki derslerden baslayip, kelimeleri ogrenirsen senin icin yararli olacaktir
1Hoe heet jij?) NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
2(Uit welk land kom jij)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
3(Ik leer Nederlands)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
4 (Wanneer heb ik les?)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
5 (Handleiding) NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
6 ( De klok )NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
7 (Boodschappen doen)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS
cumle kurmak ve gramere el atmadan once kelime ogrenirsen,okuduklarini anlar ve daha sonra cumle kurmaya baslarsin..!
kolay gele
bu aslinda biraz okulda isleyeceginiz kitaba bagli ama genelde dil okulunda oncelikle kendini tanitmakla basliyorsun. kimsin, nerde oturuyorsun, yasin kac, nerden geliyorsun vs vs...
biz bunu sitede yayinlamistik
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=43&t=239 ilk basta bunlari ogrenirsen senin icin cok faydasi olacaktir
daha sonra sitedeki derslerden yararlanabilirsin ama sitedeki bazi dersler yeni baslayanlar icin zor olabilir bence asagidaki derslerden baslayip, kelimeleri ogrenirsen senin icin yararli olacaktir
1Hoe heet jij?) NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
2(Uit welk land kom jij)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
3(Ik leer Nederlands)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
4 (Wanneer heb ik les?)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
5 (Handleiding) NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
6 ( De klok )NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS..!
7 (Boodschappen doen)NEDERLANDS VOOR BUITENLANDERS
cumle kurmak ve gramere el atmadan once kelime ogrenirsen,okuduklarini anlar ve daha sonra cumle kurmaya baslarsin..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
merhabalar,geluk bilgilerin icin tesekkur ederim.dedigin gibi calisicam.sorumun cevabini aldigim icin cok mutluyum.ben avrupa kanunlarina gore geldim,tam bu konuda bisey bilmiyorum fakat once turist vizesiyle geldim buraya ordan almanyaya gidip oturum aldik ordan da esim hollanda pasaportu oldugundan bura icin oturum muracat ettik ve burdanda 5 yillik oturum aldik.herseyi esim yapti yani.okul bana zorunlu dil ama ben dil okula gitmek istiyorum.ondan muracat ettik 5 ay sonra okuluma gidicem.boyle iste.byby
- sansli
- Ogretmen
yani arkdsm sen nl ye turist olarak geldin ordan almanyaya gectin basvurunuzu yaptiniz almanyadan oturum aldin ve esininde nl pasaportu vardi ve sana istek yapti almanydan oturumlu oldugun icin 21 yas sana isleemedi,ve nl den oturum aldin bu sekildemi yoksa yanlismi anldim arkdsm,,,simdiden tskrler verdigin bilgiler icin bende yas dan dolayi bekeldigim icin merak ettim nasil oldu diye,,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
merhaba aynen oyle arkadasim.ben dedigim gibi tam bilmiyorum.ama dedigin dogru
- sansli
- Ogretmen
tskrler arkdsm bilgilendirdigin icin,,,bende yas yuzunden bekliyorum ya boyle yas konusu olunca hemen sorasim geliyo kusura bakma merakimdan dolayi arkdsm,,,hadi sinavi anladik bide bu yas siniri cikti offf ya sinavi gecmisim ne guzel yapin randevumu verin vizeyi gitsin napcaksiniz milletin yasini yaw ufff,,demi ama sen gercekten sansliymissin,,ins ins ins bian once nt 2 yide alirsin pasarprta basvurursun,,,hayatta basarilar yeni hayatinda arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
merhaba onemli dil,ben senin yasadiklarini yasadim.anliyorum seni.umarim sende dilegini gerceklestirirsin.ben pasaport almak icin sinava gerek yokdiyo biliyom,avrupa kanunlarina gore gelmis oluyorum ya.ben dil kursuna kendimi gelistirmek icin geliyorum yani.burda dil cok onemli cunku.tanistigima memnun oldum