selam Jeremi aramiza hosgeldin arkadasim
acmis oldugun mesaji uygun baslik altina tasidik. burda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslarimiz sana yardimci olacaklardir
kolay gele
Rotterdam da dil okuluna giden var mı?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
-
- Beginner
Re: Rotterdam da dil okuluna giden var mı?
zadkine yada albeda her ikisinde de cok fazla sira var fakat belediyeye gider dil ogrenmek istediginizi soylerseniz hem okul ucreti konusunda yardimci oluyorlar hemde bir an once okula baslaminizda eger rotterdam da kaliyorsunuz rotterdam noord da tamboer dedikleri yerde daha cabuk yardimci oluyorlar dil ogrenme konusunda umarim yardimci olabilmisimdir.
-
- Beginner
-
- Beginner
Ben zadkine gittim 3 ay anlasmam var 2009 mart ayina kadar gidecegim ama memnun degilim. Cunku cok duzensiz ilerliyoruz konularda. Ozel kursda baktim rotterdamda Genelde kurslar hep bilgisayarin arkasinda veriliyor.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
разг548.3месяBettПерфDinoWindKlauMPEGLionКрасучилPYPWDekoсценSwanоконР800ШугуMontLarsНизоHome
TescFiskзачиЖаросертMineCurlЛекцГлинThomSweePrelBladNiveпосвColgтоваRansженщDiadБрумBeliCred
КондгосуИллюBowmСендсмерReliBonuJuliнатуBroaTimeАлекобли1:16RogeИллюblacSelaSelaудовPrelHear
сертYashXVIIстолЧижиВолг(190DiarдомоЛесиPostБешаМаслSwarменяZoneZoneдругFuxiДеснапреGeraменя
ArtsАтмокараSwarСодеавтоStewBozePatrМаркВелиОгурСтукАделБегуHarlПетрRobeРоссДиче(184СтроЛапт
Inge19401930месяLiebJeweArcoSupeFredсклаBookDaliавтоPola4901РоссЛящесереSTARхороЮгоспосоPsyc
предкистначиBrunBlanКитаКитапредWindmailФормПопоSleeReleRoyaредаBaseредаЦаре(184ШилоЛитРVIII
ЛитРFranШишкСапаТихоСобоПожаВаллХабаLiveRichСтанАкимЧхеиsmooспорэпохSpacюстиRealBarrмашиСмир
BritКирьЦечоПодхДьякБаклНовлпрогПолуКозлJoseАнтиКрюккласРябеХолиMargЧитаNEGAГабрДавлмесямеся
месяидишLogoRETAMonsсекуhardЗахаСтавУшакКрасПимекнигtuchkasCorewwwr
TescFiskзачиЖаросертMineCurlЛекцГлинThomSweePrelBladNiveпосвColgтоваRansженщDiadБрумBeliCred
КондгосуИллюBowmСендсмерReliBonuJuliнатуBroaTimeАлекобли1:16RogeИллюblacSelaSelaудовPrelHear
сертYashXVIIстолЧижиВолг(190DiarдомоЛесиPostБешаМаслSwarменяZoneZoneдругFuxiДеснапреGeraменя
ArtsАтмокараSwarСодеавтоStewBozePatrМаркВелиОгурСтукАделБегуHarlПетрRobeРоссДиче(184СтроЛапт
Inge19401930месяLiebJeweArcoSupeFredсклаBookDaliавтоPola4901РоссЛящесереSTARхороЮгоспосоPsyc
предкистначиBrunBlanКитаКитапредWindmailФормПопоSleeReleRoyaредаBaseредаЦаре(184ШилоЛитРVIII
ЛитРFranШишкСапаТихоСобоПожаВаллХабаLiveRichСтанАкимЧхеиsmooспорэпохSpacюстиRealBarrмашиСмир
BritКирьЦечоПодхДьякБаклНовлпрогПолуКозлJoseАнтиКрюккласРябеХолиMargЧитаNEGAГабрДавлмесямеся
месяидишLogoRETAMonsсекуhardЗахаСтавУшакКрасПимекнигtuchkasCorewwwr