rojin yazdı:dediklerini kendimde yapiyorum ama dili porfekt konusmak baska olmazsa ingilizce konusuyom.ama hollandacayi ogrenmeyi cok cabuk arzu ediyom ya en kotu sey umarim sinifimizda zenciler olmaz cok kotu kokuyorlar mide bulandirici neyse kolay gelsin ve basarilar

ayy arkdsm sen beni guldurdun allahda seni guldursun,sinifinizda zenciler olursa sen onlara yakin oturmazsin buda bi care olur,kendine turk bayanlar bulurrsan onlarla daha ilk dakikadan konusup arkds olmaya caliski sinifa girdiginde onlarin yanina oturusun hem yardimci olabilirsiniz birbirinize,bende oyle yaptim bi bayan vardi onceden startprogramma yaparken o baska siniftaydi ama yinede molalrda oturup konusuoduk,simdi ben werk ( is) bolumu sectigim icin o bayanla ayni sinifa dustuk benden once basladigi icin daha iyi anliyo tecrubeli bana yardimci oluyo,bazen kopya veriyo hoca soru sordugunda

ama ikinci gun cocuklarinin okulunda toren oldugu icin gelemedi,korktum nasil yapicam diye ama genede gittim okula tek basima oturdum sonra meksikali bi bayan yanima oturdu,saolsun oda cok yardimci oldu bana,,,benim sinifimda her cesit insan var hollandali,marokan,zenci,hindistanli,misirli,adini soyleyemedigim bi ulkeden bayanlar,meksikali,her cesit insan var ama allahtan herkes cok dikkatli diger insanlara saygili,kokan bi zenciye de rasgelmedim allahtan,ama sokaklarda rasladigimiz icin bilirim,gercekten cok rahatsiz edici,,,umarim hersey istedigin gibi olsun arkdsm,,,,kolay gele,,,