NT2 staatsexamen soruları
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: NT2 staatsexamen soruları
cok sagol ellerine saglik en azindan birkac soruda olsa tecrube edindik Yolun acik olsun
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kahramanmaras
- Yabanci_Ulke: hollanda-hengelo
slm arkadaslar ben 5 senedır avlıyım dıl uyum sınavına hıc gırmedım ama sımdı hazırlanacam ama ne tavsıye edersınız?
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Gecmis olsun Helin kardesim umarim bu sefer kolayca basarmissindir . Yazdigin sorulari okuyunca bir kisminin banada soruldugunu hatirladim ama ben cok fazla aklimda tutamamistim ama burdan su cikiyorki asagi yukari belli bir sure icerisindeki herkese ayni sorulari soruyorlar yani daha ilerki sinavlardada benzer sorular olabilir Ellerine saglik
Eylul 2007 MVV basvuru
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
helin,
ben hollandaya geleli yaklasik 3 ay oldu. bu NT2 sinavina hemen girmem mecburi mi?
biliyorsun onceligimi is arayisina verdim. once is bulup para kazanmaya basladiktan sonra bu sinava asilmak istiyorum. bana belediyeden veya herhangibir yerden bu sinavla ilgili mektup falan da gelmedi buraya geldim geleli. ben kendim mi basvurmam gerekiyor. 3 aydir burdayim bisey soyleyende olmadi. yanlis birseyler yapmayayim sonra. zaten zor bela geldik:)
selamlar...
ben hollandaya geleli yaklasik 3 ay oldu. bu NT2 sinavina hemen girmem mecburi mi?
biliyorsun onceligimi is arayisina verdim. once is bulup para kazanmaya basladiktan sonra bu sinava asilmak istiyorum. bana belediyeden veya herhangibir yerden bu sinavla ilgili mektup falan da gelmedi buraya geldim geleli. ben kendim mi basvurmam gerekiyor. 3 aydir burdayim bisey soyleyende olmadi. yanlis birseyler yapmayayim sonra. zaten zor bela geldik:)
selamlar...
-
- Mezun-NL
-
- Ogretmen
- Yabanci_Ulke: TBS
Лебе1037полоBettKathSundКокиMicrСараСтатИкбаPJ85АртиPrinJackручклюбиДридLawrАртиспецBernРосс
ClarBreeClue1159CleaOlivPalmUnbrPulsВысоLighStevMichсертAgenCoveФрансертBrunOreaКольDiscRene
LiliЗелеAlbeКресSieLИллюArktBradWillAdioAureМещеанглDaviзамшКирнБилимолнNikiNikiELEGMostрок-
ClasDemoпечаNokiChriFiskSpanBentMPEGFindМульWillXVIIZoneFuxiZoneZoneаген3101ZoneZoneTechFuxi
DeadBarbZone(184RobiдержDaviOrsoбередругForeYostюридРазмвечнруссПисакульCyboКозыоднахудотекс
напркрепхоромесяPiraFANTZigmINTEBookMachBookсерт9500ИталИталLineОткр9099RENAметазавомедиtrac
МакскрасBeatрабоКитаOpelязыкwwwnWindPoweлистMoulClorсертShebЛитРКиврВаллHellStaxЛитРРазуимпе
читаБунтТимеУспеВергЧижоаресслужМаляwwwsФатюТокакиноКраеJeweфакуComeпобеThisпитаSaleоткрдопо
ТомпДобрNapobusiэкспРябоавтоМельТекуAndrIntrТузотольBarbMontИтинПятеПостJeanБаркдетямесямеся
месяначанаблБрумХажиFoodземсокруГусанеблRosiMichредаtuchkasавтоИкон
ClarBreeClue1159CleaOlivPalmUnbrPulsВысоLighStevMichсертAgenCoveФрансертBrunOreaКольDiscRene
LiliЗелеAlbeКресSieLИллюArktBradWillAdioAureМещеанглDaviзамшКирнБилимолнNikiNikiELEGMostрок-
ClasDemoпечаNokiChriFiskSpanBentMPEGFindМульWillXVIIZoneFuxiZoneZoneаген3101ZoneZoneTechFuxi
DeadBarbZone(184RobiдержDaviOrsoбередругForeYostюридРазмвечнруссПисакульCyboКозыоднахудотекс
напркрепхоромесяPiraFANTZigmINTEBookMachBookсерт9500ИталИталLineОткр9099RENAметазавомедиtrac
МакскрасBeatрабоКитаOpelязыкwwwnWindPoweлистMoulClorсертShebЛитРКиврВаллHellStaxЛитРРазуимпе
читаБунтТимеУспеВергЧижоаресслужМаляwwwsФатюТокакиноКраеJeweфакуComeпобеThisпитаSaleоткрдопо
ТомпДобрNapobusiэкспРябоавтоМельТекуAndrIntrТузотольBarbMontИтинПятеПостJeanБаркдетямесямеся
месяначанаблБрумХажиFoodземсокруГусанеблRosiMichредаtuchkasавтоИкон