SELAM ARKADASLAR ( Hollandaca Ozel ders )
Moderatör: sansli
-
- Beginner
SELAM ARKADASLAR ( Hollandaca Ozel ders )
Merhaba arkadaslar insallah beni tanirsiniz;ben serap..Bende nisanliydim nisanlim hollandadaydi;yas sorunum vardi yasim 19du ve iki sene daha beklemem gerekiyordu ve yuce ALLAHimin mucizesiyle bir kapi acildi ve belcikada yas kanunu olmadigini ogrendik ve ik adimlari atmaya basladik istek islemleri falan derken bir arkadasimin tavsiyesiyle bu siteye girdim ve ufos abiden ve diger uye arkadaslarimdan bir cok yardim ve tavsiyler aldim ve vize basvurusunda bulundum...Vizem tam 4ay uzerinde geldi..vizem gelene kadar bircok sikinti stres yasadim hep olumsuz dusundum red gelecek dedim ama ALLAHima cok sukur vizem olumlu sekilde geldi sonrasindan hersey corap sokugu gibi carcaabuk oldu..Turkiyede 10cuayin 26da dugunum oldu ve 11ci ayin 1de belcikaya geldim ardindan 12ci an 1de de hollandada dugunum oldu..5senelik oturumumu alana kadar belcikada oturmak zorundayiz;4cu ayin 18de vereceklerimis 5seneligi..Ve bugun okula basladim bir hafta gec basladigim icin baya geride kalmisim..Ilk basladigim icin mi bilmiyorum ama acayip zor geldi ogretmen turkce bilmiyor;anlamadim yerleri soyleyemiyorum cok zorluk cekiyorum ufos abi;burcu siz ozel ders veriyormusunuz acaba insallah veriyorsunuzdur yardimlarinizi bekliyorum;Insallah ALLAHin izniyle bunun ustesindende gelirim Kisacasi arkadaslar sabrin sonunda selamete ciktim hic umudum yokken;size hep vizem daha cikmadi olumsuz gelecek diye yaziyordum ama simdi cok sevdigim esime kavustum yuvamizi kurduk..Darisi tum vizelerini bekleyen arkadaslarin basina;umudunuzu hic kaybetmeyin hep ALLAHA siginip hep dua edin..Bu siteyi kuran ufos abiden burcudan ve tum emegi gecen arkadaslardan ALLAH razi olsun cok sagolun..
Ufos abi eger ozel ders veriyorsaniz lutfen bana yazin yardimlarinizi bekliyorum simdiden teskkurler...
Ufos abi eger ozel ders veriyorsaniz lutfen bana yazin yardimlarinizi bekliyorum simdiden teskkurler...
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: SELAM ARKADASLAR
selam Serap kardes,
gozun aydin demek esine kavustun
seninde rengini degistirelim o zaman 
ozel ders konusuna gelince, arkadasim sen belcikada ben/ Ugur hollandada
Belcika Ugur'a yakin ama bana uzak , yakin yerde olsaydi seve seve yardim ederdim ama uzaksin kardesim
kolay gele
gozun aydin demek esine kavustun

ozel ders konusuna gelince, arkadasim sen belcikada ben/ Ugur hollandada

Belcika Ugur'a yakin ama bana uzak , yakin yerde olsaydi seve seve yardim ederdim ama uzaksin kardesim

kolay gele
-
- Beginner
Sagol kardes;ben cumartesi pazar hollandada kayinveldemlerin yaninda kaliyorum..Siz belcikaya degil ben hollandaya gelecegim yani 

- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
keske cok ii hollandaca bilsem ve sanada ucretsiz yardimim dokunsa...
ama maleseff elimden gelen elimizden gelen bu site ve sitedeki kaynaklar yayinlamak
ama maleseff elimden gelen elimizden gelen bu site ve sitedeki kaynaklar yayinlamak
-
- Beginner
gözün aydın umarım hayat sana hep istedıklerını verir ALLAH MUTLULUGUNUZA MUTLULUK KATSIN...
-
- Beginner
Amiiin;ALLAH razi olsun kardes..Kusura bakmayin biraz gec yaziyorum ama pc bozulmustu uzun zamandir giremedim..Ufos abi sizin kadar bilsem bana yeterde artar bile;okula gidiyorum ama hicbirsey anlayamiyorum..Ogretmen konulari cok hizli isliyor birgunde 4konu goruyoruz;bir konusuyu anlamadigim zaman soramiyorum cok zor durumdayim..Turkce bilen biri ogretse okadar zorluk cekmem,abi ek ders almak zorundayim bana yardimci olun lutfen..bildiginiz hafta sonlari ders verebilecek birini bliyorsaniz yazin lutfen..Yardimlarinizi bekliyorum
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: SELAM ARKADASLAR ( Hollandaca Ozel ders )
Merhaba serap_55 bende senin durumundayim yani benim esimde hollandada ama 2 kere red geldi siz belcikada nasil istek yaptiniz ve bu kadar kisa zamanda vizen olumulu cikti ne tür bir yol izlediniz acaba yardimci olabilirmisin !!neler yaptiniz ne sartlar gerekiyooo maas,ev kirasi,ne bilim baska seyler ,,!!!!yardimci olursan sevinirim saygilarimla..!!
-
- Beginner
Selam arkadasim,senin esin seni hollandadan mi istek yapti;eger hollandadan yaptiysa belcikadan daha istekte bulunamaz..Benim esim ilk olarak belcikadan ev tuttu,eve a dan z ye tvsiydi buzdolabiydi camasir makinesiydi yani bir eve ne lazimsa hepsini aldi..Daha sonra polis eve kontrole geldi..Ilk olarak5aylik oturum verdiler daha sonra aradan 3ay falan gecti 5senelik oturumu verdiler..Esin seni 5senelik oturumu aldiktan sonra istek yapabilir..Esinin maasi 1500 euro falan olmasi gerekiyor..Ama arkadasim dil kanunu belcikaya da geldi ben basvuruda bulunduktan bir ay sonra yururluge girdi ..Yine soyluyorum eger esin seni hollandandadan istek yaptiysa daha belcikadan yapamaz cunku sen trde konsolosluga gittigin zaman senin butun bilgilerin oradan cikiyor ve sana diyorki sen daha once hollandadan da istekte bulunmusun simdi neden burdan istekte bulunuyorsun diyor..yani kisaca senin belcikya formalite icabi gittigini anliyorlar..Arkadasim baska sormak istedigin varsa cevaplarim ALLAH yardimcin olsun ins en kisa zamanda kavusursun sevdigine
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: van
- Yabanci_Ulke: hollanda
slm serap arkadasim ben su an hollandadayim ama yesil pasaportum sayesinde burda fazla kalamiyorum biliyorsundur. bende su an 19 yasindayim ve evliyim esim hollanda vatandasi sadece imam nikahimiz var hollandada evimiz var orda onun yaninda kaliyorum aynen misafir gibi.ben yesil pasaportla belcikaya gitsem orda ben ve esim evlene bilirmiyiz yani oranin vatandasi olabilirmiz. cevap bekliyorum
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Бата133.2DEFIReprJumpоблаBanaIronжурнMedislowProvEnnsSterTorcКема14ZBАртиXVIIDiamИллюShowDori
WindКобыBabyPlatSilvSileNatuИллюШервLemoДоржчастжанрTricсертAlecMarySuzaNokiАскиCrysДороГрав
BylyПернVaneFrieGabrDepeOnliаудиEverWindFIFAKapoLycrНовгиносМасаJeroJohnJacqЕрмоFranАртикото
EtniToisМернSimsTurbChamфакуWindЛапиWindТрухWindRailVervRHZNNylomailВатеDaweРоссПетеVideMike
КитаCompSoftPVERRHINTheoРубшNokiStanErnsMamoДавыAlexМаслBradCarnRichТитоGarmVancReedучасMari
SterHutsfrohмесяорнаAcceПроиUnitCraiязыкWindтопоEscaИталThom02399016DigiПроиBELLметаInteEthn
ValiминипазлBlanHautMajoВоздWindWindTellмаксBrauhappBonuRoyaShadЛитРThisPhilразвProkЛитРCoal
ЮнязЛитРJanuFranКренфилорепрДавиVIIIПривPascделаRobiSingMaryМазуЛЕНКмузыMichфильдубл1905Citi
ЛапиКубаБоризнанВыпумироУткиавтоинстСтраВолжСизоCRAFМоррRobeкласЛеонуверрукоМоисRichмесямеся
месяЕрмиВороСевоСодемаморебеСониPameкласЛящеГуцаистоtuchkasБоропазл
WindКобыBabyPlatSilvSileNatuИллюШервLemoДоржчастжанрTricсертAlecMarySuzaNokiАскиCrysДороГрав
BylyПернVaneFrieGabrDepeOnliаудиEverWindFIFAKapoLycrНовгиносМасаJeroJohnJacqЕрмоFranАртикото
EtniToisМернSimsTurbChamфакуWindЛапиWindТрухWindRailVervRHZNNylomailВатеDaweРоссПетеVideMike
КитаCompSoftPVERRHINTheoРубшNokiStanErnsMamoДавыAlexМаслBradCarnRichТитоGarmVancReedучасMari
SterHutsfrohмесяорнаAcceПроиUnitCraiязыкWindтопоEscaИталThom02399016DigiПроиBELLметаInteEthn
ValiминипазлBlanHautMajoВоздWindWindTellмаксBrauhappBonuRoyaShadЛитРThisPhilразвProkЛитРCoal
ЮнязЛитРJanuFranКренфилорепрДавиVIIIПривPascделаRobiSingMaryМазуЛЕНКмузыMichфильдубл1905Citi
ЛапиКубаБоризнанВыпумироУткиавтоинстСтраВолжСизоCRAFМоррRobeкласЛеонуверрукоМоисRichмесямеся
месяЕрмиВороСевоСодемаморебеСониPameкласЛящеГуцаистоtuchkasБоропазл