Avrupada ( Hollanda, Belcika, Almanya, Ingiltere Fransa ) egitim alma okuya bilme sartlari. Diploma cevirisi okul bilgileri..

Moderatör: sansli

erdiipek
Beginner
Beginner

ÖGRENCİ OLARAK HOLLANDAYA GİTMEK İSTİORUM:( YARDIM :(

Mesaj gönderen erdiipek »

arkadaslar den haag yada roterdam tarafında dil okulu ve normal okula kayıt yapmam lazım uygun ve taksit imkanı olan. o okulların herseiyini ögrenip adresini fiyatını felan denhaagtaki yakınıma bildirmem lazım oda gidip kaydımı yapsın die bana yardımcı olun deneyimi olan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.:(

trnlali
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: ÖGRENCİ OLARAK HOLLANDAYA GİTMEK İSTİORUM:( YARDIM :(

Mesaj gönderen trnlali »

benim bir bilgim yok ama daha önce roterdamda okula giden bir hoca var, kullanici adi fatma83, özeline mesaj atarsan belki yardimci olur

erdiipek
Beginner
Beginner

trnlali yazdı:benim bir bilgim yok ama daha önce roterdamda okula giden bir hoca var, kullanici adi fatma83, özeline mesaj atarsan belki yardimci olur

tesekkür ederim bi msj atarım simdi.

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

selam Erdiipek
okul sitesinde kurs hakkinda bilgi yayinlanmis, okulun adi; de haagse hogeschool..!

Senelik 1600 euro oduyosun kurs icin ama kursla alakali materiallerin parasi haric.(onlarin ne kadar olduklarini yazmamislar ama fazla tutmaz herhalde..!)kurs parasini aylik odeme sansin var..!

Kurs adresi ve daha fazla bilgi icin asagidaki linki kuzenine verirsin ve oda okulla kontaga gecip kayit islemlerini baslatabilir..!
http://www.mensentaal.com/contact/

Bu arada bu okulda computer uzerine istedigin bi cok bolum var (asagidaki link bilgisayar muhendisligi egitimi hakkinda bilgi) bu bolum icin senelik 1.565 okul parasi istiyorlar..!

http://portal.hhs.nl/portal/page?_pagei ... ema=PORTAL
ama yinede kuzenin bu HBO okulu hakkindada, dil okulu icin kontaga gectiginde, senin durumunu anlatsin. okul size ne zaman kayit yapmaniz gerektigini soyleyeceklerdir..!
Birde, kuzenin okulla kontaga gectiginde kayit islemleri icin hangi evraklar lazimmis sorsun sende ona gore Turkiye'den kuzenine evraklari yollarsin(diploma, pasaport kopyasi vs vs gibi)

kuzenin bunlarla ugrasirken, sende ikamet ettigin yerdeki Hollanda konsolosluguna gidip veya telefon acip bilgi edin. ve bu 10 bin euro meselesini ve baska neler yapman gerektigini sor..!

kolay gele

ozi
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: samsun
Yabanci_Ulke: den haag

Mesaj gönderen ozi »

erdiipek
Beginner
Beginner

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

selam erdiipek
Kuzenin su numarayi arayip Rita ile gorusurse o size gerekli aciklamayi yapcak..!
Rita bu islerle ilgilenen sahismis..! bunla konusunca isleri daha cabuk halledebiliyormusun..!!!

070-4156217 bu numarayi arayip Rita ile gorusmek istediginizi belirtmeniz yeterli..!

kolay gele

“Avrupada Egitim” sayfasına dön