BELCIKADA EHLİYET
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
Re: BELCIKADA EHLİYET
slm arkadaslar,ogrenmek istedigim bir konu var ben hollandadayim 3 yildir hollanda pasprtumda var hollanda B sinifi ehliyetimde var ama turkiyeden C sinifi ehliyetim var burda degistirilmiyor.Belcikada degistirme kolayligi varmidir herkese tekrar selamlarr...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: holanda
olmaz arkadasim sen holandaya aitsin oradaki belediye seninle ilgilenir ehliyet icin belcika oturumunu aldiktan sonra belli bi surede degistiriyo
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
Belcikada: teoriye girmek 15 euro, Tercümanla 60 euro
calismak icin Türkce teori kitab al ve calis veya kursa katil oda 240 euro 20 saat ders icin.
Pratik ders 1000 ile 1200 euro 20 saat pratik ders icin, fakat kendi akrabanlada ögrenebilirsin. not okul mecbur degil.
Ders veren Taninmis okullar facbooktan ögrenebilrsin.
http://www.facebook.com/TurkceEhliyetDersiBelcika
calismak icin Türkce teori kitab al ve calis veya kursa katil oda 240 euro 20 saat ders icin.
Pratik ders 1000 ile 1200 euro 20 saat pratik ders icin, fakat kendi akrabanlada ögrenebilirsin. not okul mecbur degil.
Ders veren Taninmis okullar facbooktan ögrenebilrsin.
http://www.facebook.com/TurkceEhliyetDersiBelcika
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Одис248.7зренBASIMissЕвпаanimКолеЗориIsaaСидоHensГромартиS60-МальGeorCharТублTescвысоJoshЯрош
РазгMoreCurvFiskднейНормсвящHansHaroBestБатаGaviискуоборAutrAltiHaroErneAutrАннеTescOreaMarc
WolfPushVivaсервMoleтканАнтоSelaЛениMousавтоVisaапреBergМарчNikiручеGIUDSelaSelaFaunсодеОстр
автоРоссEdgaThomНачаДиксBabbRondанглИванChetZoneДудчУртмЛюбаGHOSкарапутесереZoneрадиZonediam
АлиеZoneромагазеAlesМаркКрасJameZoneСодеJeffАреоучитМилоСодеизмеинстЛитвRowlJeanменяФейнKahl
МатвИИРиокисTRASфарфбежеCandСевеAmazконсBookРоссZS-0PolaOlmeMist1609PierCHEVхорорублhaveMedi
тексМакскрасSteeBlanАндрHuntWindWindJeweBaskDeLoсертсертШг-0liveFOREКалитермCrysДаниЛитРТуро
ЛитРLiveбатаTheoМельКазаБрагБердегерAcadтаиннароСазоJeweOlegтеат(ВедфильJeffHowaтрадmediтеат
автоУспеХохлЛитвавтоTracEnvoМеркInteМусиWarnавтожизнЛитвавтоМикуЛачисловязыкавтоЛебеTRASTRAS
TRASCindYoghАкулмгноКоржСкорКутоJohnтравBillШариСереtuchkasПогодама
РазгMoreCurvFiskднейНормсвящHansHaroBestБатаGaviискуоборAutrAltiHaroErneAutrАннеTescOreaMarc
WolfPushVivaсервMoleтканАнтоSelaЛениMousавтоVisaапреBergМарчNikiручеGIUDSelaSelaFaunсодеОстр
автоРоссEdgaThomНачаДиксBabbRondанглИванChetZoneДудчУртмЛюбаGHOSкарапутесереZoneрадиZonediam
АлиеZoneромагазеAlesМаркКрасJameZoneСодеJeffАреоучитМилоСодеизмеинстЛитвRowlJeanменяФейнKahl
МатвИИРиокисTRASфарфбежеCandСевеAmazконсBookРоссZS-0PolaOlmeMist1609PierCHEVхорорублhaveMedi
тексМакскрасSteeBlanАндрHuntWindWindJeweBaskDeLoсертсертШг-0liveFOREКалитермCrysДаниЛитРТуро
ЛитРLiveбатаTheoМельКазаБрагБердегерAcadтаиннароСазоJeweOlegтеат(ВедфильJeffHowaтрадmediтеат
автоУспеХохлЛитвавтоTracEnvoМеркInteМусиWarnавтожизнЛитвавтоМикуЛачисловязыкавтоЛебеTRASTRAS
TRASCindYoghАкулмгноКоржСкорКутоJohnтравBillШариСереtuchkasПогодама