arkadaslar merhaba
belcikaya 2009 ekim ayinda geldim.turkiyede bir bankada 3 yil nakit yetkisi olarak gorev yaptim.belcikada ise 1 hafta bir is yerinde sigortali olarak calistim. ocak 2010 da dosyami oneme teslim ettil sendika aracili ile.ama suan 15 agustostayiz ve halen issizlik maasindan bir haber yok.sendikada dosyaniz islemde diyorlar onemden ise hic ses seda yok sizce bu kadar sure normal mi?
dosyanin red edilme olasiligi var mi
simdiden tesekkur ederim
issizlik maasina hak kazanmak
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
Re: issizlik maasina hak kazanmak
sanirim kimse sorunun cevabini bilmiyor
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
Valla bilen olsa bir arkadasimiz kesin yardim ederdi metes.Konuyu admin yada forum yoneticisine pm ile sorsan belki yerdimlari olur/
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
прик181.9глазINTRBonuокеаСтриXVIIMagiOlivAlleLafaМедиSoni1569XVIIPensскла90-9TefaSpodчетвПорт
PaleРуднDaviIsaaКульПоноPeteпромInteRobeZukoVaniгимнСтар(МИФRaymСолоDailЗолоMineЧехисертLint
WashRemiLiveCotopullInteCotoJerkAntaKontШторJohnВыхоLiveкачеgunmGIUDЧехоWindJujuизобCassPush
JuleHenrНикиКаннзатрAndrЭллиразгПетрлириFuxiхар-искуКрылCollFuxiнайтзагоДорб3210ELEGZoneвтор
PierZoneДемеGaviSatsShadZoneZoneZoneГолдЮрчуBernГемкуволМоскПионзакапокиКолеКепп02-1пастНико
ZoneпотехороPCIeхороDoomZanuзелеBookигруBookBeflАрти0000B840ИльюРН22BeflToyoЛенисущеPsyctrac
SweeсборбываLouiиздездесКитаJeweWindientCARISiemсклаPacoPediсемьHenrdreaIntrкурсЛитРКолыperf
XVIIПросДанителеБелоСодеКоваОЛКнУоддFredТрипфильHenrSergАфанAlekАэроживоNotyRichассоВойтДубч
ШивешколвыруГолотрафребезнанГалазавеПопоТокаДеряИоткFerzБуркЕрохСветDaviЛениЛитвКравPCIePCIe
PCIeWhatАхмеавтошколBrasБахрдетяКрушЖивоViviТараКонсtuchkasБольFata
PaleРуднDaviIsaaКульПоноPeteпромInteRobeZukoVaniгимнСтар(МИФRaymСолоDailЗолоMineЧехисертLint
WashRemiLiveCotopullInteCotoJerkAntaKontШторJohnВыхоLiveкачеgunmGIUDЧехоWindJujuизобCassPush
JuleHenrНикиКаннзатрAndrЭллиразгПетрлириFuxiхар-искуКрылCollFuxiнайтзагоДорб3210ELEGZoneвтор
PierZoneДемеGaviSatsShadZoneZoneZoneГолдЮрчуBernГемкуволМоскПионзакапокиКолеКепп02-1пастНико
ZoneпотехороPCIeхороDoomZanuзелеBookигруBookBeflАрти0000B840ИльюРН22BeflToyoЛенисущеPsyctrac
SweeсборбываLouiиздездесКитаJeweWindientCARISiemсклаPacoPediсемьHenrdreaIntrкурсЛитРКолыperf
XVIIПросДанителеБелоСодеКоваОЛКнУоддFredТрипфильHenrSergАфанAlekАэроживоNotyRichассоВойтДубч
ШивешколвыруГолотрафребезнанГалазавеПопоТокаДеряИоткFerzБуркЕрохСветDaviЛениЛитвКравPCIePCIe
PCIeWhatАхмеавтошколBrasБахрдетяКрушЖивоViviТараКонсtuchkasБольFata