belcikada kacak olarak kaliyorum dil okuluna gidebilirmiyim?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Diyarbakir
- Yabanci_Ulke: Belcika-Brugge
Re: belcikada kacak olarak kaliyorum dil okuluna gidebilirmi
Selam ben yaklasik 8 ay once dil kursuna basvuru yaptim almadilar oturum olmadigi icin. Oturum karti olmadan islem yapamayiz dediler.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Zonguldak
- Yabanci_Ulke: Belcika
Re: belcikada kacak olarak kaliyorum dil okuluna gidebilirmi
Mehmet-33 ben Antwerpende oturuyorum kardesim,calisiyordum ama su anda kursa basladim ve isi biraktim cunku zamanlar uymuyordu, su diplomayi aliyim allahin izniyle opleiding yapmayi dusunuyorum guvenlik sertifikasi alicam ve ondan sonrasi Allah kerim
saygilar

-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika