Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
arkadaslar esım dofıyı aramıs ve su de kım demısler sude de kızım oluyo 4 aydır adamlar daha yenı kızımı sordular hayırdır ınss
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
esım demıs telefonda kızım var bakamıyorum falan psıkolojım bozuldu falan demıs ama pek tınlamamıslar ama bı dılekce vereblırız yınede denemekde fayda var
-
- Mezun-BE
selam herkese..alper iyi dusunmussunuz kizima tek bakamiyorum falan ama bide dilekce yazacak esin git dr dan da psikolojin bozuk olduguna dair rapor getir derlerse gorursunuz o zaman duyduguma gore burada psikolojim bozuk laflariyla iyi oleyse bozuksa ver cocuga biz bakalim (devlet) deyip aldklarini gecen hafta duydum aman dikkat kardes gec olsunda guc olmasin vize sana kacari yok verecekler kafan rahat olsun senin daha once nl red oldugu icin kurcaladi onlarin kafasini belcikada karin ve birde cocugun varsa red olmasi mumkun degil olmazsa sana turk avukat teli veririrm esimin tanidigi dilekce yazar tr deki konsolosluga zamaninda benim esimin ilk evliliginde esim senin durumunda kalmis ama cocuk yok ortada o avukat bi dilekce yazmis 6 aydan fazla ayri tutamazsiniz aileler diye hemen vermisler vizeyi cuzi bir rakam odemisler avukata neyse sen arada bi gitsene konsolosluga durumu sormaya kizim beni soruyormus surekli o yuzden dersin gitmek istemem falan yaparsin.COZI03 sende belcikanin neresine gelecen kardes yas kac?bana yakinsan eger biraz dil ogrendikden sonra bizim calistigimiz fabrikaya ise girersin sartlar cok super alpere anlatmistim irtibati koparmazsak gorusuruz sende pisman olma artik rizkin buradaymis artik bundan sonrasi hayirlisi olsun hepimiz icin avrupadaki muslumanlara neler yapildigini goruyoruz.sevgiler
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
cozi aynı yere gıdıcezz bizim evde gentte
- alper68
- Mezun-BE
ıns nıl ok dedıgın mantıklı bende genke gelıyorum arkadaslar ıns koparmayız orda ırtıbatı tanızırıs ıns bırgun
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
ooo iyi herkes gentte...peki hollandaya gecınce nerede oturcaksınız?
-
- Beginner