Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: belçika vizesini ne kadar sürede alırım
izmir dostum vizen cikti artik dofide yazar yarin benimkide sonradan degisti gozun aydin artikk darisi bekleyenlere
-
- Beginner
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
ups bilgisayra girince cikar merak etme ve pasaportuna vize yapistirirlar yani yabanci dil bilmane gerek yok orta sayfalarda yapistiriyolar vizeyi ok bu kadar heyecan yapmaa dostumm bak bu gunleride gordun
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
izmir ustune alinma ama cokduyduk bu laflari bu siteden ayrilmayacam falan filan bu dedigine anca burda oldugun surece inanirim umarim sende unutmassin bu siteyi cunku biraz da olsa hakki var bu sitenin burda biz aile oldukkk ama unutmayanlarla
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
alper kardesim aynen sana katiliyorum bu konuda. bu site cok mezun verdi ama mezunlarin neredeyse %70 gibi bir orani hollanda veya belcikaya vardiktan sonra eskiye sunger cekip cevap verme geregi dahi gormediler. yani haber alinmadi bir daha kendilerinden. belki okul filan olabilir veya is guc derler ama bende aynilarini yapiyorum. ama hergun vaktimde oluyor nete girmeye cevap verileceklere kim neler yazmis goruyoruz. umarim izmir arkadasim sende oyle yapmassin.alper68 yazdı:izmir ustune alinma ama cokduyduk bu laflari bu siteden ayrilmayacam falan filan bu dedigine anca burda oldugun surece inanirim umarim sende unutmassin bu siteyi cunku biraz da olsa hakki var bu sitenin burda biz aile oldukkk ama unutmayanlarla
bu sitenin hakkini vermek lazim sonucta buradaki insanlara hic faydasi yoksa dahi sinavi kazanmalarina sebeb oldu bu filan yeterli bi sebebtir destek ve arkasinda olabilmek.
- sinoeko
- Mezun-BE
tebrik ederim izmir arkadasim bu duygunun nasil bisey oldugunu 1ay once yasadim umarim hersey gonlunce olur hayatinda basarilar dilerim
>>Sino = Eko<<