Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım cok uzuldum ama yılma arkadasım nolur pes etme cunku eksıgını bulmus yuklenmıs sana benım eksıgımı bulamadı ama ret aldıgımı soyledı ve dosyamı hollanda konsolosluguna gonderecem dedı hıc bısey olmadı merak etme eksıgını tamamla sen ve tekrar ugras ne eksıkse sanada o eksıgınden yıldırmaya calısmıs sabret ve mucadale et yoksa bu ısler yurumezsakın olmak cok onemlı prenses eksıgını hallet tekrar dene allah yardım eder allah bızımle merak etme ve sen hollandadan ret almısmıydın ben aldım ama merak etme bısey yapamıyolar sen herseyını tamamla bak bana ne kadar sey cıkarttılar ama ısleme alınmıs merak etme bı hafta bekle konsolosluktakı kadın kendıkendıne soyluyo onun yetkısı yok bızım dosyamız belcıkaya gıdıyo orda degerlenıyo merak etme sakın ol ve bekle

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Mesaj gönderen bener can »

inanmiyorum ya inanamiyorum allah kahretsin onlari bekle canim sende sabirlar diliyorum

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

sabır arkadaslar enınde sonunda verecekler baska yolu yok eksıgımız yok ıste anca oyalama taktıgı yapıyolar sabırr sabırrrr ama hakketen dusunmuyoda da degılım 4 aydan berı bekleyenler varsa bız daha bı ay oldu bız ne yaparız

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

benımde hiç umudum kalmadı..çıkarsa çıkar çokta meraklısı degılız dımı arkadaslar bızım vatanımız daha guzell..eksık evragı yaptıramıyorum zaten olmuyor yarın bı avukatla göruscem eger olursa yollucam ben gıtmıcem

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

selam arkadaslar.sorunlari okudum hep ayni ben vizeye basvurdugumda eksik evraksiz basvurdum 35 gun sonra vize cikti ama bu seferde 3 tane yeni kanun cikti bunlari tamamla dediler 2 sini esim belcikandan yollamasi gerekliydi digeride alman hastanesinden saglik raporu idi 1 haftada bunlari tamamladik iceri verdim 3 gun sonra vizemi aldim.diger 2 evrak ise belcikadaki saglik guvencem nedir?ona dair bir belge istediler esimde belcikadaki ssk dan evrak doldurdu digeride polis ve belediye onayli oturcam evin aileye uygun olup olmadigina dair beldiyeden onayli mektup idi esimde bu 2 evraki yolladi 3 gun sonra vizeyi verdiler.6 aydirda belcikadayim gecen aralik 21 de 18 gunlugune ilk kez Turkiyeye gittim tekrar geri buraya yani acik cezaevi gibi bir yer ama artik benim evim ve ailem burda oldu alismak zorunda kaliyor insan.size sozum sudur acele etmeyin orada ne kadar kalirsaniz kaardir bence bunu burada daha iyi anlarsinizki banada ayni derlerdi 6 ayda anladim neyseki sizede vize verecekler yasal olan hic bisii geri ceviremezler alper sana daha once yazdiklarim halaa gecerli burada tatil yeni bitti ve hukumet yeni kuruldu artik isler hizlanir lutfen kendinizi uzmeyin haklariniz var sadece onlari iyi bilmeniz gerekli yasalara gore evli ciftleri 6 aydan fazla ayri birakamazlar musluman ulkelerin evraklarini yavaslatiyorlar okulda yabanci olan cok kisi 1 ayda almis vizesini sahit olduklarim var maksat baska anlarsiniz iste arkadaslar ama inanin buradaki turklerin cogu bile haklarini bilmiyorlar cok turkun evinde flemen kanali bile yok turk kanali sadece 40 senedir burda olupda dil ogrenmeyen cok kisi var aslinda sorunu bizler evvelden yaratmisizda simdi yeni nesildende acisi cikiyo arkadaslar.Allah hepinize sabir versin ailelerinize kavusmaniz icin duacinizim yapabilecegim sadece bu arkadaslar.sevgiler.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
cozi03
Mezun-BE
Mezun-BE
İletişim:

Mesaj gönderen cozi03 »

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

selam cozi sana bisii anlatcam bunu iyi oku ama benim burada canlis ahit oldugum bir durum benim esimin arkadasi tr de evleniyo vizeye basvuruyo vizeyi red ediyolar kadin belcikada adam tr de bu arada kadin burdan bir avukatla konusuyo avukat bir dilekce yaziyor dava acmadan muvekkilimin vizesini hic bir gerekce ve yasa disi bir durumlari olmadan vizesini red edemezsiniz diye ama tam icerigini bilmiyom dilekcenin dilekceyi tr deki konsolosluga faxladilar hemen vize cikti sadece tr de vize bekleyen arkadaslarin buradaki esleri haklarini tam bilmemesinden kaynaklaniyo sorunlar aslinda birazda benim esimin 2.evliligi benimle ama benim vize tam 45gunde verdiler ustelik eski esinden bosandigi onay kagidi biz evlenmeden 2 ay once onaylanmisti ben onda sorun cikar diye korkuyordum dosyami 10 gun tr de 35 gunde belcika yabancilar subesinde beklettiler hepsi bu kadar ve bende 50.gun burdaydim.buraya bizim gibi sonradan gelenler haklarini daha iyi biliyorlar burada dogup buyuyeler cok iyi bilmiyorlar haklari burada cok iyi turk avukatlar var ve biz yabancilar icin sosyal danismanlar var sadece girip cikmak gerekli bazi yerlere oturdugun yerde vize yollamiyolar burada durum avrupada olan eslere dusuyor benim esim ulasmadigi yer kalmamisti burada vede 50.gun burdaydim iste.once hollandadan sonra belcikadan basvuranlar biraz bekleyebilirleronlarin sorusturmalari daha uzun surebilir hollanda konsoloslugu belcikadan daha yogundur sanirim ama inanin esinizin devletle ilgili ve yasa disi hic bir sorunu yoksa belcika aile vizesini red etmez red edersede mutlaka sizinde bilmediginiz esinizin burada ciddi problemi vardir devletle burada devletten kacilmiyor devletle ic ice oluyor vatandas ve gozleri daima yabancilarin ustunde surekli kagit kurek isleri ile takip ediyorlar ama bizimkilerde bayaa uskaat yapmislar mesele artik turk ve musluman toplum istenmez olmus benim gozlemledigim ve burada gittiginde dinledigim turk topluluklarindaki sohbetlerde Allah sonumuzu hayir ede.burada benim arastirmami yada yapabilmemi istediginiz birsey varsa elimden geldigi kadar yardimci olurum ama turklerin yogun oturdugu bolegelerdeki belediler yabancilara ait daha cok bilgileri var benim oturdugum bolgede yabanci fazla yok.Allahin selami daima uzerimizde olsun. http://www.belturk.be/go.php buna bir bakin belcikana haberler var burada yasayan turklerin rehberi var eczane doktor avukat falan arkadaslar fikir almakta ne sakinca varki?sevgiler
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön