BEKLEMEDEYIM ( belcikada aile birlesim vizesi basvuru )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
BEKLEMEDEYIM ( belcikada aile birlesim vizesi basvuru )
ARKADASLAR BENDE AILE BIRLESIM VIZESI ICIN BASVURU YAPTIM 23 MAYISTA AMA SUREKLI EKSIK EVRAK DIYORLAR.YOLLUYORUM MUHUR OKUNAKSIZ DIYE BIRDAHA.SU AN D.BAKIRDAYIM AMA MUHUR ICIN BUTUN ILLERI GEZDIM NEREDEYSE.VEYSEL KARANI MISALI:) BENDE BU SITEYI YAKLASIK 1-2 AYDIR TAKIP EDIYORUM.ANKARADA BASVURUMU YAPTIM,IKS DEGILDE KONSOLOSLUKTAKI O KADINI GORDUM VE BANA O DENK GELDI.NELER CEKTIM ANLATAMAM.SES SISTEMINDE SORUN VARDI BEN TEKRAR SORUYU ALMAK ISTEDIM BANA KIZDI KIL OLDU.BASLADI SORU YAGMURUNA.PASAPORTU NEDEN ALDIN,NICIN,ESINLE NASIL TANISTIN GORUCU USULUMU.NEYSE BEN SASIRDIM HEYECAN YAPTIM.ICERI ALDILAR BIDE:) 40 A YAKIN SORUYU CEVAPLADIM:( PERISAN ETTILER BENI.VE HALA BEKLEMEDEYIM BILMIYORUM.IKS SITESINDEN BAKTIM ''DOSYA EK EVRAK ICIN BEKLEMEDE'' BU BENI KAHIR EDIYOR ALLAH HERKESE YARDIM ETSIN.VE BU SITE COK SUPER HERSEYI BURADA OGRENDIM VE BIR BIR YASADIM OKUDUKLARIMI.ANCAK VAKIT BULABILDIM YAZMAYA.ESIMDE YANIMDAYDI ODA GIDINCE ANCAK VAKIT BULDUM YAZMAYA.HEPINIZE TESEKKURLER
Uyari= Yazilarinizda gereekli yerlerde yada vurgulamak isdediginiz yerlerde buyuk harf kullaniniz...
Uyari= Yazilarinizda gereekli yerlerde yada vurgulamak isdediginiz yerlerde buyuk harf kullaniniz...
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: BEKLEMEDEYIM
arkadasım yolun basındasın sabret beklemeyı ogren bence koprkma o yasadıklarını bızde yasadıkk korkulacak bısey yok eksık evragını tamamladıysan problem olmaması lazım ve senın dosyan bruksele gıtmısmı dofıden baktınmı onemlı olan o
-
- Mezun-BE
EVET DUN BAKTIM IKS'YE DOSYA ISLEMDE DIYOR
EVET ARKADASIM DUN BAKTIM (23 HAZIRAN) YANI TAM BIR AY OLDU IKS YE EVRAK VERELI DOSYA ISLEMDE DIYOR.UMARIM BIR SORUN CIKMADAN CEVAP GELIR.RED GELMESINDEN KORKUYORUM BU BENIM ILK EVLILIGIM VE BENI ICERI ALDIKLARINDA BUTUN SORULARA EKSIKSIZ CEVAP VERDIM.ESIMIN BUTUN AILESININ TELEFON NUMARALARINI BILE EZBERIMDE VARDI YAZDIRDILAR:(( ALLAHTAN BILIYORUM.KONSOLOS BEY IYIDI EN AZINDAN O BAYANLAR GIBI BAGIRMADILAR BANASIMDIDEN TESEKKUR EDERIM SIZE RAHATLATTIGINIZ ICIN.IKS DEN DOSYA NUMARAMI ALDIM AMA NASIL BAKACAM DOFIDEN BILMIYORUM.ONUDA BIR ARA YAZARSANIZ COK SEVINIRIM.A.E.OLUNUZ...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika-leopoldsburg
Re: BEKLEMEDEYIM ( belcikada aile birlesim vizesi basvuru )
Merhaba,
Dofi sitesine gireceksin, adres : http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm
o adreste once listeden ankara sececeksin ve altinada dosya numarani yazacaksin, sonra Bekijk Dossier! tusuna basacaksin ve bekleyeceksin.
orada sana :
Datum visumaanvraag ( IKSye ilk kagitlari verdigin, yani ilk basvuru yaptigin tarih) : --/--/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : --/--/2008 ==> burada dosyanin sana vize verilip verilmeyecegini inceleyecegi DVZ denilen merkeze gelis tarihi)
Beslissing/Status Dossier : In Behandeling ==> dosyanin durumu, inbehandeling'in anlami islemde...
Datum beslissing/Status Dossier :
iste buradan dosyanin bruksele gelip gelmedigini gorebilirsin..
Allah cumlemizin yar ve yardimcizi olsun insaallah.
NOT : buyuk harflerle yazma arkadasim, uyariyi gormedin sanirim.. gereksiz yere buyuk harfler kullanmak yasak
Dofi sitesine gireceksin, adres : http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm
o adreste once listeden ankara sececeksin ve altinada dosya numarani yazacaksin, sonra Bekijk Dossier! tusuna basacaksin ve bekleyeceksin.
orada sana :
Datum visumaanvraag ( IKSye ilk kagitlari verdigin, yani ilk basvuru yaptigin tarih) : --/--/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : --/--/2008 ==> burada dosyanin sana vize verilip verilmeyecegini inceleyecegi DVZ denilen merkeze gelis tarihi)
Beslissing/Status Dossier : In Behandeling ==> dosyanin durumu, inbehandeling'in anlami islemde...
Datum beslissing/Status Dossier :
iste buradan dosyanin bruksele gelip gelmedigini gorebilirsin..
Allah cumlemizin yar ve yardimcizi olsun insaallah.
NOT : buyuk harflerle yazma arkadasim, uyariyi gormedin sanirim.. gereksiz yere buyuk harfler kullanmak yasak
-
- Mezun-BE
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika-leopoldsburg
firat2121, arada bosluk birakmadan dosyanumarani yazmalisin, o yuzden sana o sayfayi cikartiyor. cikan yazi : arama sonucuna ulasamamanizin sebebi asagidaki nedenlerden kaynaklanabilir:
- yanlis bilgi girdiniz
- girdiginiz dosya numarasina ait dosya henuz diplomatik posta ile ulasmamiz durumda veya elektronik posta uzerinden dosyanizi getkili merciye gonderme imkanina sahip olmadiklari icin diplomatik posta beklenmektedir
ama turkiyeden dosyan tamam sa en gec 2-3gun icinde dosyan yetkili merciye ulasiyor, o yuzden senin dosyan tam ise buyuk ihtimalle dosya numarani yanlis giriyorsun.
- yanlis bilgi girdiniz
- girdiginiz dosya numarasina ait dosya henuz diplomatik posta ile ulasmamiz durumda veya elektronik posta uzerinden dosyanizi getkili merciye gonderme imkanina sahip olmadiklari icin diplomatik posta beklenmektedir
ama turkiyeden dosyan tamam sa en gec 2-3gun icinde dosyan yetkili merciye ulasiyor, o yuzden senin dosyan tam ise buyuk ihtimalle dosya numarani yanlis giriyorsun.
-
- Mezun-BE
- alper68
- Mezun-BE
arkadasım oncelıkle sakın ol ve rahat ol vızen daha dofıye gıtmedıgı ıcın boyule cıkıyo olabılır yanı dosyanı burdakı konsolosluk gondermemıs olabılır sabır bıraz sabır bıde madem askere gıdecektın nıye basvur yapıyosun vıze cıkar ve sen askerdeyken vıze ölür 6 ay gecerlıdır vıze
-
- Mezun-BE
Alper tşk ederim.burda ne yazıyor?
Datum visumaanvraag : 23/05/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 3/06/2008
Beslissing/Status Dossier : Weigering
Datum beslissing/Status Dossier : 6/06/2008
alper ustam bunada bakarmısın ne diyor acaba??
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 3/06/2008
Beslissing/Status Dossier : Weigering
Datum beslissing/Status Dossier : 6/06/2008
alper ustam bunada bakarmısın ne diyor acaba??
- alper68
- Mezun-BE
arkadasım bu ret edılmıs yanı vızeyı alamamıs muhtemelen turıst vızesı olabılır cunku süresı cok kısa