vizem 4 gunde cikti

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
asildemir
Mezun-BE
Mezun-BE

vizem 4 gunde cikti

Mesaj gönderen asildemir »

selam arkadaslar ben belcikadayim vlanderen bolgesindeyim ben turkiyede basvurumu yaptim konsolosluk falan derken bi debaktim ben ankaradan gelmeye arkamdan vizede geldi tabi bunun en belirgin nedeni onceden vize basvurusunda bulunmamis olmam az da olsa eitim durumum esimin burada uzun suredir duzenli olarak ayni iste calismasi,,,,, iste geleli 1 yil oldu ama simdi geleceklere yeni sartlar aranacakmis galiba ehliyet degisimi kalkiomus die duydum su anda ben 5 yillik oturumumu aldim 2 sene sonra vatandasliga basvurucam darisi geleceklerin basina asuman

n.c.o.35
Beginner
Beginner

Re: vizem 4 gunde cikti

Mesaj gönderen n.c.o.35 »

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

tebrikler arkadasim
insallah hersey istedigin gibi olur

kolay gele

n.c.o.35
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen n.c.o.35 »

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

Kullanıcı avatarı
asildemir
Mezun-BE
Mezun-BE

mrba saltuk arkadasim oncelikle sunu soyleyim esim belcika vatandasi ve dugunumuz olmadan evvel buranin belediyesinden yani belcikada oturdugu yerin bel.aile toplum kagidi aldi ve zaten esiniz belcika vatandasysa belediyeden evlenmekle ilgili ne kagit alcam diye sorarsa once aile toplum kagidi isyerinden iscimi ev hanimimi ogrencimi onlara dair belgeleri esin oradan ayarlicak bunlarla esin ilgilenmeli ve sende turkiyeden belli kagitlari almalisin hani aile toplm kagidi ikametgah ilmuhabiri sen konsoloslugu arasan ne lazim soylerler sonra tum belgeleri toplayip ankara yolunu tutup oraya varip randevu alcan inanki zor isler amam allah yardimcin olacaktir muhakkak ve ben ankarada vize icin tam 1 gun gecirdim sanirim abartmiyorum 30 tane taksiye bindim ordan oraya o gun esimle mahvolduk neyse isler bitti ama ben ayni zamanda 21 yasindaydim gecen sene hic basvuru yapmamistim selcuk universite y.yonetimler mezunuym ve bi problem olmadan geldik sonra 4 gunde vizem gzldi ama benim eltimde 6 ayda zor geldi o daa once bi evlilik yapmisti burda ehliyetimi de degistirdim simdi vatandasligi bekliorum yani uzun oldu ama en onemli sey sana belcikadan esinin getirecegi kagitlardir unutma allah emanet olun darisi size

Kullanıcı avatarı
asildemir
Mezun-BE
Mezun-BE

sevgili n c o 35 arkadasim inanki sorunu tam anlayamadim cunku demissin onsuz yapamiorum falan ama tam bilgi vermemissin ya nasil deyim eger ciddi bir beraberlik olacaksa evlilik gibi daha yolun cok basindasin hemen olmaz ki cunku bisuru kagit isleri var sen bana tam olarak durumunu yazarsan ben sana burdan da fikir edinip yardimci olurum ol du allha emanet ol

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön