Uyum Sinavi Destek

Hollandaca, Ingilizce, Almanca Fransizca, Rusca, Yunanca, Ispanyolca, Italyanca ........

Oturum Aç | Kayıt Ol

!! Gelişmiş, Hızlı Arama icin Burayı Kullanmanız Onerilir !!

Besleme

Forum kuralları

Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 243 ileti ] 

19 Oca 2010, 12:57

Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyon
Yabanci_Ulke: gent

Giden: 2 Tesekkur
Gelen: 0 Tesekkur
arkadaşlar ben bu sıteye yenı üye oldum yazdıklarınızı ukuyunca belkı bırılerı banada yardım edebılır ben 07.10.2009 tarıhınde evraklarımı tam olarak teslım ettım. 1 gun sonra benı aradılar mulakata cagırdılar 14.10.2009 tarıhınde gıttım.yazılı oldu.benım ılk eşimin ıkıncı evlılıgı eşim calışıyor.orda eşimıde mulakata cagırmışlar.16.11.2009 da gıttı bu sure normal mı ıks işlemde dıyor ama dofıde dosyamda hıc bır sey yazmıyor uzun lıste cıkıyor. ayrıca ben 16.10.2008 tarıhınde turıst vızesınde bulunmustum.bana red vermedıler vızemde cıkmadı surseoir yazıyordu ben evlendıkten sonra ankaradan pasaportumu aldım o dosyanın kapatılmasını ıstedım

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

19 Oca 2010, 15:26

Mezun-BE
Mezun-BE
Kullanıcı avatarı
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Giden: 101 Tesekkur
Gelen: 141 Tesekkur
eşinin ikinci evliliği olduğu için detaylı araştırırlar bu yüzden süre normal, herşeyi uygun olanların bile 2 ay sürüyor ortalama

10.06.2010 vizeli pasaportum elimde...
19.08.2010 belçikadayım...
Asagidaki 2 kullanici atabilgin bu yazisina Tesekkur etti !!!:
Google Adsense [Bot], kenan12345

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

19 Oca 2010, 18:22

Mezun-BE
Mezun-BE
YaÅŸ: 24
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Giden: 58 Tesekkur
Gelen: 286 Tesekkur
evrakların tam ise mülakata çagırmazlar beni çagırmadılar çünkü.anladıgım kadarıyla eşin türk vatandaşı o nedenle mülakata alındın.2. evlilik oldugu içinde daha kapsamlı bi arastırma yapıyolar.bu süre gayet normal merak etme.yakın bi zamanda cvp gelir inşallah...

12 nisan 2010 5 yillik oturumum geldi.
26 nisan 2010 okula basladimmm :)

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

19 Oca 2010, 21:55

Beginner
Beginner

sagol zeyna ama cift vatandaş belcıka dogumlu. polısler eve bakmaya geldıgınde eşim evde olmadıgından not bırakmışlar daha sonra ugrarız dıye 11 ayın sonunda,tekrar gecmedıler bu zamana kadar. ondan sorun olabılırmı? brüxelli aradıgımızda imzalanıp gönderılecek dıyor.yılbasından öncede aynı dıyorlardı onun ıcın kafam ıyıce karıştı

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

19 Oca 2010, 22:14

Beginner
Beginner

helpdesk.dvzoe@dofi.fgov.be. yardım masasına e-mail gönderıp cevap alan varmı veya bılgısı olan şimdıden ılgınıze teşekkurler ben bu gun ankara.diplobel.fed.be adresıne e-mail gönderdım ama aydınlatıcı bı cevap gelmedı onlarda ıks ye yönlendırıyo ıks demıştı bana e-mail gönder dıye ama cevap alamadım:((((

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

20 Oca 2010, 15:29

Mezun-BE
Mezun-BE

kenan12345 yazdı:
sagol zeyna ama cift vatandaş belcıka dogumlu. polısler eve bakmaya geldıgınde eşim evde olmadıgından not bırakmışlar daha sonra ugrarız dıye 11 ayın sonunda,tekrar gecmedıler bu zamana kadar. ondan sorun olabılırmı? brüxelli aradıgımızda imzalanıp gönderılecek dıyor.yılbasından öncede aynı dıyorlardı onun ıcın kafam ıyıce karıştı

evraklar tamsa ve belçika vatandasıysa eş mülakata alınmıyo diye biliyorum bizde aynısı oldu çünkü.benim eşiminde 2. evliligi.yanlızca kagıt üzerinde kalmış bi evlilik dügün falan olmamış orayada götürmemiş ama evlilik diye geciyo işte.bana 2.evlilik oldugu için kesin mülakata gidersin demişlerdi.ama çagrılmadım.eve polis gitmedi kontrole.yani bu konuda hiçbir bilgim yok arkadasım.benzerlik gösteriyo gibi gözüküyo durumlar ama neye göre hareket ettiklerini hala anlayabilmiş deilm.ama şöyle bi durumda söz konusu olabilir.belki gitmiştir yanlış bilgi veriyolardır.benim dosyam dofide gözükmemişti.eşim dofiyi aradıgı zaman evrakları vereli 1.5ay oldugu halde türkiyeden gelmedi dosya onay bekliyoruz demişlerdi.dofi bunları söyledigi sırada benim dosya çoktan işleme girmiş belçikada.türkiyeden 1 günde gitmiş 10 gün sonrada belçikada işleme girmiş,1.5 ay dosya orda oldugu halde onay bekliyoruz gelmedi dediler.öyle yanılttılarki bizi avukat tutmaya bile kalktık acaba türkiyede dosya kayboldumu diye.herzaman dogru bilgi vermiyolar arkadasım.tabi takip etmekte fayda var..inşallah biranönce çıkar.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

21 Oca 2010, 10:00

Beginner
Beginner

zeyna ilgine cok teşekkür ederim. benım eşim in ilk evlılıgı turkıyeden degıl oda belcıkalı imiş yani tr den gıtmedi. oradakı işlemler nasıl ilerliyor eşinle olan olayları konuşup yazabılırsen cok sevınırım ne yaptıklarnı zı veya sıze belcıkayı aradıgınızda ne dedıklerını lütfen ayrınlı yazarmısın... msn de konusabılırmıyız

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

22 Oca 2010, 20:50

Mezun-BE
Mezun-BE

arkadasım burdan yazmamız daha uygun olur çünkü ilerde diger arkadaslarda yararlanır.sen merak ettiklerini sor ben cevaplarım.12 ekimde basvurumu yaptım.eksik evrak olmadıgını beklememi söylediler.1.5 ay kadar bekledik ama dosyayı dofide birtürlü göremedik.eşim orayı aradıgında türkiyeden onay beklediklerini onay gelmeden dosyanın açılmayacagını dosyanın orda olmadıgını söylediler.böyle oluncada haliyle panige kapıldık dosyamız kayboldu diye.bu arada eşim bi avukatla bile görüştü.allahtan para vermedi çünkü avukat hiçbişey yapmadı.baska bi avukatla görüşmek için randevu aldıgı bir günün gecesi dofide dosya gözüktü.böylece avukattan vazgectik.inanabiliyomusun basvurudan 10 gün sonra orda işleme girmiş ama bize sürekli onay deyip durdular.neyse dedik allahtan dosya kaybolmamış.sonrasında pek bişey yaptıgımız söylenemez.eşim bu olaydan sonra en fazla 2 kez aradı dofiyi 1.ayda cvp vercez olumsuz bişey yok merak etmeyin bekleyin demişler.eve polis falan gitmedi eşimin.eşim zaten basvuruyu annesinin evi üzerinden yaptı onlarla birlikte yasadıgı için.eşimde kayınvaldem de belçika vatandası oldugu için sorun çıkarmadılar.ve sonuç olarakta 13 ocakta vizem elime geldi.yazdıgın zaman çok bi şey olmamış yada çok kısa sürmüş gibi geliyo insana ama bu süreci yasamak inanın öldürüyo insanı.o nedenle tekrar tekrar söylüyorum allah vize bekleyen herkese bol şans ve sabır versin...

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

01 Åžub 2010, 18:52

Beginner
Beginner

arkadaşlar benım dosyam dofıde acılmıyor. 4. ay doluyor. nereye kadar sabır??????????
bu duruma benzer arkadaşlar varmı.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

01 Åžub 2010, 19:33

Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Eskisehir
Yabanci_Ulke: Belcika

Giden: 1 Tesekkur
Gelen: 76 Tesekkur
konsolosluga mail atabilirsiniz

ankara@diplobel.fed.be