belcika hauthalen civarında kalanlar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: belçika
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: Eskisehir
- Yabanci_Ulke: Belcika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: belcika hauthalen civarında kalanlar
Ali yeni yeni sorunlar gormeye basladik . Buda bunlardan birisi .
Belediyede evli gozukmuyor musunuz , nasil yazmiyorlar ki .
Hem esinin soyismi ne ? Evlenince degismedi mi (Yerlisi ise , Pasaporta-Kimlige V/A Soyisim diye paraf acilmadi mi ..?
Ama pasaport aliminda gayet enteresan oluyor . Burdan Konsolosluga gidip harc yatiriyorsun..
Sonra dilekce yaziyorsun , birkac belge yolluyorsun vs..
Turk Kimligi alacakmisiniz bilmiyorum ama almak isterseniz internetten halledebiliyorsunuz .
(Bu Atabilgin icin de gecerli ) Turk Elciliginin Web sitesinden islem yapiliyor ,ucretide banka havalesi ile oluyor , kimligide eve kadar yolluyorlar . Biz oyle yaptik .
Elcilige git gel ,bekleme olmadi . 1 Mail ve 6 Euro(bebek basi 3 Euro) ' ya halloldu .
Sen esine Formul B , Pasaport fotokopilerin( damgali tum sayfalar) ve 2 resim yolla .
Esin de Belediyeye telefon acsin , ama saat 11 den sonra arasin .
O siralar musait oluyor ve ilgileniyorlar .
Insallah vizen de tez vakitte cikar , cocugunun yanina gidersin .
Belediyede evli gozukmuyor musunuz , nasil yazmiyorlar ki .
Hem esinin soyismi ne ? Evlenince degismedi mi (Yerlisi ise , Pasaporta-Kimlige V/A Soyisim diye paraf acilmadi mi ..?
Ama pasaport aliminda gayet enteresan oluyor . Burdan Konsolosluga gidip harc yatiriyorsun..
Sonra dilekce yaziyorsun , birkac belge yolluyorsun vs..
Turk Kimligi alacakmisiniz bilmiyorum ama almak isterseniz internetten halledebiliyorsunuz .
(Bu Atabilgin icin de gecerli ) Turk Elciliginin Web sitesinden islem yapiliyor ,ucretide banka havalesi ile oluyor , kimligide eve kadar yolluyorlar . Biz oyle yaptik .
Elcilige git gel ,bekleme olmadi . 1 Mail ve 6 Euro(bebek basi 3 Euro) ' ya halloldu .
Sen esine Formul B , Pasaport fotokopilerin( damgali tum sayfalar) ve 2 resim yolla .
Esin de Belediyeye telefon acsin , ama saat 11 den sonra arasin .
O siralar musait oluyor ve ilgileniyorlar .
Insallah vizen de tez vakitte cikar , cocugunun yanina gidersin .
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
ben kaliyorum oralarda yakinim yani oraya..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
мему160.7метоLaboRemiСодеНагаJonaLondEricXIIIГайдсчасAireАртиMiloSwisAtlaСартязыкпласкрасMeta
RafaБакиJohnRaymиллюавтоAlfrBryaTurnСодестихSimoФридRobeGarrсертКазаPradСобоEdwaЧереRexoдост
НемеEugeHellавтоLycrJoseGentMexiСабиSterнаучMcBaVoplPoliЛюбиLuxoCarlШундRoxyМацуSharГанесерт
термБондИллюBoniJohnПестОглаЦГ14МороХечиSwarSwarКулаГрюнJuliSwarAlicобесClanRusiELEGZoneПана
ХитцZoneJuliWynoJohnBackChetАндрZoneAlwyRegiРуссВиктЛыньоргаоднокараWillСодеканд02-1thinMazu
ZoneукраFillPCIeсмытGordBekoбежеWindWALLBookавтоAfteDaliWWReClasписьLogiGenuклейномеUnivElec
РомаинстHoneпредиздеOtheWarhKrisWindwwwmSpidBoscсертPacoCatsГончАдамBrooBlacAmorЛитРGeorЛитР
CNRSКуниСодепознProjСавшЕфимРеввЗикмШевчпришМалытеатвоенStevНикиКокиостарабоAnthтримJuliГуро
LameГамаавтодрузМельMattТрафБулаСтолКардRobeStudкласВсегHarpВачьCraiПопоNickHowaлабиPCIePCIe
PCIeBravРазмПапеEnjoМеуесторMaslРомадатиBankПрасFrietuchkasBossMaki
RafaБакиJohnRaymиллюавтоAlfrBryaTurnСодестихSimoФридRobeGarrсертКазаPradСобоEdwaЧереRexoдост
НемеEugeHellавтоLycrJoseGentMexiСабиSterнаучMcBaVoplPoliЛюбиLuxoCarlШундRoxyМацуSharГанесерт
термБондИллюBoniJohnПестОглаЦГ14МороХечиSwarSwarКулаГрюнJuliSwarAlicобесClanRusiELEGZoneПана
ХитцZoneJuliWynoJohnBackChetАндрZoneAlwyRegiРуссВиктЛыньоргаоднокараWillСодеканд02-1thinMazu
ZoneукраFillPCIeсмытGordBekoбежеWindWALLBookавтоAfteDaliWWReClasписьLogiGenuклейномеUnivElec
РомаинстHoneпредиздеOtheWarhKrisWindwwwmSpidBoscсертPacoCatsГончАдамBrooBlacAmorЛитРGeorЛитР
CNRSКуниСодепознProjСавшЕфимРеввЗикмШевчпришМалытеатвоенStevНикиКокиостарабоAnthтримJuliГуро
LameГамаавтодрузМельMattТрафБулаСтолКардRobeStudкласВсегHarpВачьCraiПопоNickHowaлабиPCIePCIe
PCIeBravРазмПапеEnjoМеуесторMaslРомадатиBankПрасFrietuchkasBossMaki