Herkese merhaba
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Belcika
- İletişim:
Herkese merhaba
Arkadaslar forumu uzun bir suredir takip ediyorum.Forumda Oldukca yararli bilgiler edindim.Bu arada kendi konumum ile ilgili bir kac soru sormak istiyorum.Cevaplarini alabilirsem cok mutlu olacam.
Ben ve esim hollandada yasiyoruz.Esim hollanda vatandasi ben ise kacak durumdayim.Turkiyeden buraya kacak yollar ile geldim.Bu nedenle pasaportumda yok.Hollandada kendi konumumu resmilestirmek istiyorum.Buranin kurallari cok agir oldugu icin bizim acidan mumkun gorunmuyor.Bu yuzden belcikaya gitme karari aldik.Ancak belcikada hic tanidigimiz yok.Bize bilgileri ve yardimlari ile yonlendirecek kimseyi tanimiyoruz.Anladigim kadari ile bir ev tutacagiz sonra esim belcikadan oturum alacak sonra benim icin basvuru yapacak.Tum bunlari nasil yapacagimizi kafamizda tam olarak bir plana kavusturamadik.
1-Esimin resmi ve en az bir yillik contratli bir iste calismasi gerekiyormus.Yanlissam lutfen duzeltiniz.
2-Pasaportum yok.Belcika'da evlilik yada samenwonnen basvuru yapma olanagimiz olabilecekmi?
3-Hangi bolgelerda daha kolay islerimizi yapabiliriz.
4-Ev tutmak icin gereken sartlar nelerdir.
Yardimci olmanizi bekliyorum.Tesekkurler.
Not:Konuyu yanlis yerde acmissam herkesten ozur diliyorum.
not:Acmis oldugunuz baslik uygun yere tasinmistir...
saygilar...
sansli...
Ben ve esim hollandada yasiyoruz.Esim hollanda vatandasi ben ise kacak durumdayim.Turkiyeden buraya kacak yollar ile geldim.Bu nedenle pasaportumda yok.Hollandada kendi konumumu resmilestirmek istiyorum.Buranin kurallari cok agir oldugu icin bizim acidan mumkun gorunmuyor.Bu yuzden belcikaya gitme karari aldik.Ancak belcikada hic tanidigimiz yok.Bize bilgileri ve yardimlari ile yonlendirecek kimseyi tanimiyoruz.Anladigim kadari ile bir ev tutacagiz sonra esim belcikadan oturum alacak sonra benim icin basvuru yapacak.Tum bunlari nasil yapacagimizi kafamizda tam olarak bir plana kavusturamadik.
1-Esimin resmi ve en az bir yillik contratli bir iste calismasi gerekiyormus.Yanlissam lutfen duzeltiniz.
2-Pasaportum yok.Belcika'da evlilik yada samenwonnen basvuru yapma olanagimiz olabilecekmi?
3-Hangi bolgelerda daha kolay islerimizi yapabiliriz.
4-Ev tutmak icin gereken sartlar nelerdir.
Yardimci olmanizi bekliyorum.Tesekkurler.
Not:Konuyu yanlis yerde acmissam herkesten ozur diliyorum.
not:Acmis oldugunuz baslik uygun yere tasinmistir...
saygilar...
sansli...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Herkese merhaba
keske hollandaya 90 gunluk gelip ve kiz arkadasinla belicekada yasabilrdin isin evin oldugu zaman oturum iznini veriyorlar arkadasim 90 gunlugune geldi hollandaya ve belcikaya gittiler su anda herseyleri yolunda gidiyor oturumunu aldi keske sende ole yapsaydin ins hersey yolunda gider ALLAH yardicin olsun
-
- Beginner
- İletişim:
-
- Beginner
dostum ben arkadasima bi danisayim yarin onu aricam eger bu konu hakkinda bir bilgi alirsam sana iletirim belki seninle baglanti kumarmakta isteyebilir ama bunu bilemem belki onun tanidiklari vardir bu konu hakkinda ins yardimci olurlar bu konu hakkinda
-
- Beginner
- İletişim:
Oldu sagol.Bu arada sizin msn adresinizi ekledim.
-
- Beginner
kardes aradim arkadasimi halen bende cevap bekliyorum ins yardim eder es gecmez
-
- Beginner
- İletişim:
Oldu sagoltewester yazdı:kardes aradim arkadasimi halen bende cevap bekliyorum ins yardim eder es gecmez
-
- Beginner
- İletişim:
Sanirim konu yanlis yere tasindi.Benim acmis oldugum konu hollanda ile ilgili degil.Belcika ile ilgilidir.Belcika'ya tasinmak ve oradan oturum almak icindir.
Saygilar
Saygilar
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
ozur dilerim simdi olmasi gereken yerde,,,profilinizde hollanda yazinca ve iletinizide biraz yogun oldugum bi saatte okuyunca yanlislik oldu sanirim suan dogru yerde oldugunu dusunuyorum,,,tekrar ozur dilerim,,,
saygilar...
sansli...
saygilar...
sansli...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09