masallah masallah,bi mezun daha verdik,tebrikler inan senin icinde cok cok ama cok sevindim arkdsm,,,gozunaydin umarim ins ins ins vize islemlerinde bu kadar hizla ilerler ve vizenide ccok cabuk alir esine yeni hayatina ve yuvana kavusursun,,,darisi tum sinava girecek olan arkdslarimza,,,simdide vizen icin iyyi sanslar diliyorum sana arkdsm,,,tekrar gozunaydin,,,
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ya arkadasim bende sinava hazirlanan biri olarak cok sevindim senin adina valla basarilar vize islemlerindede.bende bayram sonra alacam rendevu kismetse.bende 100 resimli soruyu su gib ictim 100 tanede zit biliyorum diger bolumlerdede duydugumu solesem hollandaca kelimelerle sallasam gecermiyim acaba sinavi cok merak ediyorumm.kolay gele
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09