selamlar herkese, oncelikle herkesin gecmis kadir gecelerini kutluyorum..
benim bi soru olucak bikac senedir burada olanlar icin, ilk oturum karti uzatmami yaklasik 4ay onceden yaptim, suan ind'den haber bekliyorum, merak ettigim ind'nin cevabi asagi yukari ne zman geliyo? Elimdeki kartin suresinin bitmesine cok yakin zaman kala mi gelir? Yoksa 1ay oncesinden fln geldigi oluyomu? Turkiyeye gitme durumum var ve emin olamadigim icin harekete gecemiyorum..
ikinci oturum karti ne zman gelir!!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM
Re: ikinci oturum karti ne zman gelir!!
sanirim 5 yillik oturum kartindan bahsediyorsun benim kart 2 hafta icinde cvplanmisti ve ind mektup gonderip kartinizi gelip alin diye mektup gonderir max sanirim 2 hafta surer .daha elindeki oturum kartina bi kac ay kala 5 yillik kartinda elinde oluyor .(yalniz ilk 1 yillik oturum kartindaki fotoyu tekrar gonderirseniz ind kabul etmez veya eksik evrak olsa dahi ind tekrar mektup gonderip eksiklerinizi size bildiriyor ) kolay gelsin
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda
biz 5 yillik oturum karti icin basvurali yaklasik 2 ay oldu, hala ses seda yok, herhangi bi yazi gondermediler. Esim calisiyo vast kontrati var, is yonunden de bi sorunumuz yok cok sukur. Su durumda sizin soylediklerinize gore coktan elimde olmasi lazimdi ve gecikti o zman, 1bucuk ay fln kaldi elimdekinin suresinin dolmasina. En iyisi arayip sormak o zman, sagolun cevaplar icin..
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
arkadaslar bende 2 nci oturum karti icin basvurucamda 2 nci kart icin ind den haber geliyor saniyorum ben yoksa biz mi basvuru yapiyoz
ilk basvuruda 1 yillik verildigi gibi 2 nci basvuruda kac senelik verirler acabaa
birde bu ind nin istedigi maas miktarini tamamlayamiyoz az bir eksik kaliyor cok az ama simdi bende kendim 6 aylik kontratla aksamlari 2 saat calisacam ind kabul edermi 6 aylik kontratla benim alacagim maasi? herkese tsk ler
ilk basvuruda 1 yillik verildigi gibi 2 nci basvuruda kac senelik verirler acabaa
birde bu ind nin istedigi maas miktarini tamamlayamiyoz az bir eksik kaliyor cok az ama simdi bende kendim 6 aylik kontratla aksamlari 2 saat calisacam ind kabul edermi 6 aylik kontratla benim alacagim maasi? herkese tsk ler
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim