merhaba arkadaslar ben 1 yıl once geldım nl ye ve yaklasık 9 ay calıstım..dıl ogrenımınıne agırlık vermek ıstedım ve 9 ay calısıp gecen ay ısı bıraktım..benım sorum su ısı bıraktıgımı belastıngdıenst e bıldırmem gerreklı mı? mecburı mı bhu? her ay yaklsık 150 euro olan ıssızlık parasını almak ıstemıyorum ben cunku onu yıl sonunda aangıfte yapınca bıze eksı olarak etkı yapıyor..bu yuzden almak ıustemıyorum. ama yınede ıssız oldugumu bıldırmeme gerek var mı? bılen arakdaslar cevaplarsa sevınrıırm .
ıyı gunler
işi bıraktıktan sonra???
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda