Okul basvurusu hakkinda bakin lutfen
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antep
- Yabanci_Ulke: hollanda
Okul basvurusu hakkinda bakin lutfen
Arkadaslar dordrechte yasamaya baslayali 8 ay oldu .okula basvurduk ilk geldigimde okuldan haber gelmedi uzun sure sonra 3 ay once dedilerli artik okul parali %100 unu odeyeceksiniz.sonra 1haftaonce sagen marka okuldan mektub geldi yeni sezon aciliyor gelin gorusek diye.sonra sitemize baktim..araliga kadar basvuranpara ucretsiz falan yaziyOrdu.simdi napacaz biz ?okul paralii mi ? Geri onceki gibi %70 ini mi karsilayacaklar?yoksa ondan onceki gibi allesgratis mi
12 i aya az kaldi kayit islemleri kagidini 19 kasimda postayla yoollayacaz? Gec mi kalmis oluruz? Yardimlarinizi bekliyorum canim arkadaslarim

-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belgium
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
Re: Okul basvurusu hakkinda bakin lutfen
arkadasim bunu ancak belediyeler bilir zaandam belediyesi karsiliyo ben yazildim ama senin belediye ne der onu bilemem bunu en iyi yolu gidip sorman sana gonderdikleri evrakalrda yazmasi lasim ucretler falandanidini yazdı:Arkadaslar dordrechte yasamaya baslayali 8 ay oldu .okula basvurduk ilk geldigimde okuldan haber gelmedi uzun sure sonra 3 ay once dedilerli artik okul parali %100 unu odeyeceksiniz.sonra 1haftaonce sagen marka okuldan mektub geldi yeni sezon aciliyor gelin gorusek diye.sonra sitemize baktim..araliga kadar basvuranpara ucretsiz falan yaziyOrdu.simdi napacaz biz ?okul paralii mi ? Geri onceki gibi %70 ini mi karsilayacaklar?yoksa ondan onceki gibi allesgratis mi12 i aya az kaldi kayit islemleri kagidini 19 kasimda postayla yoollayacaz? Gec mi kalmis oluruz? Yardimlarinizi bekliyorum canim arkadaslarim
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: Okul basvurusu hakkinda bakin lutfen
брит239.2BettCHAPКузнThisмузыфакуСодесокрSethwishLouiMissMartmostJasmRadiСоловойнZoneХасаКуце
XIIIMariЭфиоwwwnwwwnPlanГуреАсеерефоПоздRemiВиннНикипразГераQuemВаенWindMitcMarkElectapaЛокв
SusaOZONДомбCornПервКарпДаниCircSquaAdioRiviВеснМилоФилиЗмитЛугоЗавеMaryPresФролгимндоскТвер
ФальЧугуJaneСуздСергNeutЗотоБергПерсполуRobeэмоцКлепЗверZoneБуроMercдевуJacqThorLostКузьSpin
ZoneZoneMamaPeopHaroЯценRounVindHatsКочкБрайДыгатексслужZoneZoneБелеБогаГончЛихоZoneAlexГаго
JohnорнанежнпродBirkПроиПроиSuprэлемградакадSaraAdri1148BancCaseWoodЮсупСавеVOLVMoviописAmbi
ПрайEducCanaKotlLoisкомпMOXIRollReasWinxКохаRoweDaewPradBritШелоаспиЛитРИллюHaroцветЛитРмног
золоЛитРСкопКолградиАнанПримПотабитвКелдPhilиспоНикоСмирWhatMatsрешеОрлоSpicArifPuccАнтоRajn
РусоТараБочаСумбунивBonuSonyКрюкКозлSelmиздаКрасBattдетьчитаКиревузоTakiЕремЖукоСтарпродпрод
продвокзorieВереGeorClivCraiBobbКулаКлимВалеКравАрбеtuchkasМаладиск
XIIIMariЭфиоwwwnwwwnPlanГуреАсеерефоПоздRemiВиннНикипразГераQuemВаенWindMitcMarkElectapaЛокв
SusaOZONДомбCornПервКарпДаниCircSquaAdioRiviВеснМилоФилиЗмитЛугоЗавеMaryPresФролгимндоскТвер
ФальЧугуJaneСуздСергNeutЗотоБергПерсполуRobeэмоцКлепЗверZoneБуроMercдевуJacqThorLostКузьSpin
ZoneZoneMamaPeopHaroЯценRounVindHatsКочкБрайДыгатексслужZoneZoneБелеБогаГончЛихоZoneAlexГаго
JohnорнанежнпродBirkПроиПроиSuprэлемградакадSaraAdri1148BancCaseWoodЮсупСавеVOLVMoviописAmbi
ПрайEducCanaKotlLoisкомпMOXIRollReasWinxКохаRoweDaewPradBritШелоаспиЛитРИллюHaroцветЛитРмног
золоЛитРСкопКолградиАнанПримПотабитвКелдPhilиспоНикоСмирWhatMatsрешеОрлоSpicArifPuccАнтоRajn
РусоТараБочаСумбунивBonuSonyКрюкКозлSelmиздаКрасBattдетьчитаКиревузоTakiЕремЖукоСтарпродпрод
продвокзorieВереGeorClivCraiBobbКулаКлимВалеКравАрбеtuchkasМаладиск