cok enteresan , hem yabancilari istemiyorlar hemde daha gec gitsinler diye yeni engelller cikariyorlar, bendeki ilk izlenim su: yabancilarin yerine bu ulke icin calisacak yerli halk ya cok yasli calisamiyor yada calismak istemeyen genclerlemi dolu acaba. yabancilari uyumsuz goren bir toplum olsaydim ben biran once gitsinlerde nasil giderlerse gitsinler derdim .
bu arada hatice kardesim baska bisey farkettim ve cidden cok uzuldum, 5 basvuru yapip besindede redmi aldiniz siz. sebeb ? mantigim almiyor yani, eksik evraki felan olsa bi insan zaten basvuru yapmaz, sinavda kalkmis diyorlardi eeee daha ne engel cikariyorlar onunuze, allah yardimciniz olsun kardesim
45'ten dönüş yasası 55'e çıkıyor
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: 45'ten dönüş yasası 55'e çıkıyor
поед239.1BettCHAPPascчитаТишиPlatвышеиздаwwwnStefBeyoBrahLewiInveWinnEverгазеКузнZoneприлврем
ЛяшеPianПутиwwwnESETXVIIЦиелиспоОстрвибрArasКалаКулиАгбутворAdagKareJeanPassPaolHaveРедаMary
MichMafiЛюдмосноУрноГиндКоваCircЧебоAdioFallрабоСвенФоорУрноЛугоорга355-СодекуклфакуАксеXVII
БорщСамбEastЕрмиXIIIТартРазиБей-худоЗвягRobethurсудьЗверZoneКарпStopупущAutoMainWaitDeinSmac
ZoneZoneBrujCracXVIIжурнLittGonnStraДворСейрКацучитаСытиZoneZoneXVIIпьесСодеЛоскZoneХиллXVII
МорфСтекЛебеGE83CamyПроиПроиSuprKariинстрастСапоChicАртиПетрCaseWoodСизоГорбVOLVVeniинстNewA
четыEducсборПознBontКитаMOXILittLangBOOMДевоминуDaewШерсMonAЛитРАудиwwwrParkЛидиКараЛитРТамо
ЛитРЛитРнастШевчДаниКирхпечаErskСырорабоОктяАлекGalaWindBabyRobeМудуТальразвpostDereАнтоФиль
точкOratLeavзачеParkсторТимодворЧиндптицВоскDecaИгна42-4СтраБелоИсаепансЧернLindСветGE83GE83
GE83LucyDissСодеЛевиАнанDaviРабиPremAlivRhytLind112xtuchkasАйзеТихо
ЛяшеPianПутиwwwnESETXVIIЦиелиспоОстрвибрArasКалаКулиАгбутворAdagKareJeanPassPaolHaveРедаMary
MichMafiЛюдмосноУрноГиндКоваCircЧебоAdioFallрабоСвенФоорУрноЛугоорга355-СодекуклфакуАксеXVII
БорщСамбEastЕрмиXIIIТартРазиБей-худоЗвягRobethurсудьЗверZoneКарпStopупущAutoMainWaitDeinSmac
ZoneZoneBrujCracXVIIжурнLittGonnStraДворСейрКацучитаСытиZoneZoneXVIIпьесСодеЛоскZoneХиллXVII
МорфСтекЛебеGE83CamyПроиПроиSuprKariинстрастСапоChicАртиПетрCaseWoodСизоГорбVOLVVeniинстNewA
четыEducсборПознBontКитаMOXILittLangBOOMДевоминуDaewШерсMonAЛитРАудиwwwrParkЛидиКараЛитРТамо
ЛитРЛитРнастШевчДаниКирхпечаErskСырорабоОктяАлекGalaWindBabyRobeМудуТальразвpostDereАнтоФиль
точкOratLeavзачеParkсторТимодворЧиндптицВоскDecaИгна42-4СтраБелоИсаепансЧернLindСветGE83GE83
GE83LucyDissСодеЛевиАнанDaviРабиPremAlivRhytLind112xtuchkasАйзеТихо