ACILLLL AKILLLL

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: ACILLLL AKILLLL

Mesaj gönderen attractive01 »

Yardimlarin icin tes arkadasim bu arada benim kaydimin 3 sene dolduktan sonra yani 3 sene ve hollanday belediyeyden ilk kayit oldugun gun takriben 1 ay sonra oluyor o da dolmus yani ben 11 Ekimde 3 sene 3 hafta olmustu belediyeden kaydimi 16 ekimden sildirmis saten bende 17 sinde gitmisti bu sartlarda sanirim basvuru olur mu olmaz mi benimde aklim karisti bazilari olur beldiyede calisan iki sene demisti ama adres olmadigi icindir en iyisi avukata danismak acaba adres alsam bile basvuru sansim veya alma sansim var mi onuda bilmiyorum basuvuru sansim olupda 800 eu de israf etmek istemiyorum bu zor durumda bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardimlarini rica ediyorum
Not: Hollandadan gitmek isteyen arkadasin ve ona verilerin repkileri falanda okudum aslinda gercekten orda yazilan elestirilenlerin cogu dogru maalesef ben bile cocugum olmasa gitmek isterdim ama simdi yazmicam yalnizlik sor zor duumda kalsan kimse bes kurus turkde olsa vermez sIKICI zor bir devlet bunlar ve bunlar gibi yazilam seylere katiliyorum ama insanlarin gorusune ve dusuncelerine yanlisda olsa onu mahkum gibi gormek veya yargilamak bence cok basit karektere sahip insanlarin isidir... Onun icin arkadasin biri aman hollandalilara aptal demis bu onun dusuncesin saygi duymak zorunda degilisz veya degilsiniz ama hos karsilamamiz lasim ve aman yonetici at sunu falan cok cok cocukca yaklasimlar bi kucukken top oynardik mahalle arasinda topun sahibi mutlaka oynardi sinirlendiginde top benim der aramizdan buir kacinin oynamasini istemezdi iste sizin yaptiklarinizda bu yaklasim diyorum bazilarinin dunya 2012 ye geldi su basit dusunceli yapinizdan cikmak iyi olur neyse ben daha fala konusmayim herkese iyi hafta sonlari fijne weekend diyorlar yaa ne fijn weekend ama ,, Allah yar ve yardumcimiz olsun.

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Yazdiklarin icin tes Erkan kardesim zahmet edim yazmissin daha henuz adres maalesef bulamadim adresim olmadigimdan dolayi hic bir sey yapamiyorum is bile bulunamiyor uitkering bile aanvragen yapamiyosun ama Allah buyuk yarin hallederim ins ama su an maalesef issizim adresten dolayi adresi yarin halleder ve bu arada iyi bir is buluncaya kadar sociale veya ww ye basvursam bu benim kendi uzerime oturum almami tehlikeye sokar mi??? yani geri gonderme durumu falan bir ka kisi oyle dedi bende bilemiyorum ikinciside kendi uzerime oturmu alsam ve pas basvursam senin dedigin gibi paspoor alma sansim ne kadardir acaba... sonucta yasa yasadir 3 sene onafgebroken diyor surekli ayni adreste kalmis ve evli kalmis ve sinavi almis ki ben hepsini yaptim sonucta bende anlamiyorum bu hollandalilarin kanunlarini yukumluluklerini yerine getirsne dahi bir sey cikiyoor neyse yardimlarin ve yardimlariniz iin saol Alla yar ve yardimcimiz olsun.

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: Inburger exam ucretleri

Merhaba arkadaslari gecenlerde sitede inburger examen paralarinin iaede edildigini duymustum bu dogru mu? bu dogruysa bizden haksizca alinan paramizi nasil geri alabiliriz.

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön