YARDIMMMM....(Dil ogrenmek istiyorum ama okul parasi prblem)

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
one2one
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Re: YARDIMMMM....(Dil ogrenmek istiyorum ama okul parasi prb

Mesaj gönderen one2one »

leonardo06 yazdı:bu, gonullu hollandaca dersi verenleri verdigim linkte goremeyebilirsiniz. ama gidip bir ugrarsaniz ve kendinizi kaydettirirseniz size dil dersi verecek birilerini mutlaka buluyorlar. ben kendimizi yazdirmadan once de websitelerinde yoktu. ben is tecrubesi yapmak icin kendimi kaydettirmeye gitmistim. sozde vrijwilligerswerk yapacaktim ama hollandaca ders verenler oldugunu gorunce vazgecip dil dersi almayi tercih ettim.

selamlar,
leonardo
tamam kardesim. tesekkur ederim. kisa zamanda bende gidip yazilayim bence ;)

one2one
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Mesaj gönderen one2one »

bugun wijnhavendaki yere gittim. maalesef cok dolu oldugunu soylediler. ancak basis derecede dil bilenler gelistirmek icin bazi okullardan ucretsiz ders alabiliyormus bunlarda albeda college ve zadkine. bu okullara direk gidip gorusmek gerekiyormus. onun disinda baska yardimci olabilecegi konu yokmus. anlasilan gene ev kitaplarina yol gorundu :)

Kullanıcı avatarı
iv22
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
Yabanci_Ulke: Belgique - Liège

Mesaj gönderen iv22 »

14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.

ismailuysal
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam

Mesaj gönderen ismailuysal »

arkadaslar zaandamda kalanlar bu okula yazilmak icin araligin 15 inden once basvurun birbucuk yil okul parasi odemiyorsunuz ben yazildim sinavlarda ucretsiz haberiniz olsun 2012 den sonra yazilanlar para odemek zorunda ama simdi yazilirsaniz birbucuk yil kurs bitene kadar ucret odemiyorsunuz ve yol yada bisiklet parasini veriyolar acele edin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön