Moderatör: sansli
arkdsm sakin ol bu basligi acan kisinin terbiyesizligine agzini bozarak karsilik verme hatta cvp yazmaya bbile degmez o kisi,,cvp yazilinca oda kendini insandan sayar benide birileri ciddiye alip cvp yazio demekki benide takanlar var der,herkes burayi sevdigi icin gelmiyo esi burda annesi babasi burda yada cocugu burda oldugu icin geliyo gelmek zorunda kaliyo,,gelince memnun kalan var kalmayan var bu herkesin yasadigi ortama ve gordugu hayata bagli bisey,,,anladigim kadariyla cocugunuz var ve bence akil vermek degil amacim nacizane fikrim bian once buraya alismaya calismaniz cunku sizin mutsuzlugunuz huzursuzlugunuz cocugunuzada yansir ve daha kucuck yasta buraya alisamiyacagini dusunurse asla mutlu bi birey olamaz,,,bence insan su gorusu benimsemeli yani benim hayat felsefem ''yasamayi bilene heryer guzel"yoksa hicbiyerde yasayamaz mutlu olamaz insan,,,ama suanda icinde bulundugunuz durumdan yani kart okul vs isleriniz hallolmadigi icin bukadar skntilisiniz sabredin dua edin kartinizi aldiktan sonra hersey corap sokugu gibi gelisecek hayatiniz duzene girecek ve bugunleri gecirdiginiz icin kendinizi mutlu hissedeceksiniz,,,allah yar ve yardimciniz olsun,,,kolay gelsin,,,gonca yazdı:slm canlarim arkadslr bu arkadas ne yapmaya calisiyo sanki kendi baska uyruklu birinden dogmus once sen turk degilsin echt niet bu kelimeleri sarfeden birisi turk olamaz gotu boklu hollandayi cok begendigimi sanma cocugum esim burda oldugu icin buna katlaniyorum senin gibi bi gavurlada ani ulkede yasamak gercekten veel slecht yanihollanda cok guzel bi ulke degil hertaraf kopek boku of be ayni senin gibi kufur etmiyorum saygiyla cevap veriyorum lutfen lutfen iste ADI BUYUK HOLLANDAYMIS GORMEYEN BI BOK SANIYO