YARDIM İÇİN BİRKERE BAKIN ALLAH RIZASI İÇİN 13.01.2011eKADAR

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
akif_kilickaya
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

YARDIM İÇİN BİRKERE BAKIN ALLAH RIZASI İÇİN 13.01.2011eKADAR

Mesaj gönderen akif_kilickaya »

Gekkie_n.s
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: manisa
Yabanci_Ulke: hollanda,utrecht

Re: YARDIM İÇİN BİRKERE BAKIN ALLAH RIZASI İÇİN 13.01.2011eKADAR

Mesaj gönderen Gekkie_n.s »

nederlands
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul karaman

Mesaj gönderen nederlands »

https://sites.google.com/site/exercises ... gen/t01-06 bu siteden zit anlamlilara ve slkisa sorulara ve cumle tekrarlarina calisabilirsin,, birde Ortakoy arkadasin sinav arsivi var orda 18 tane bu sinav icin deneme var, ayni sinav temposunda onlarada bir goz at kardes, Allah yardimcin olsun

deryaozkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda-ede

Mesaj gönderen deryaozkan »

kardesim ben zıtlarda bildigim sadece negatif-pozitif cıktı digerlerinin bazılarına on, niet ekledim bazılarına anlamadım duymadım hızlı gecti gibi seyler soyledim..
susmaman sana sınavı kazandıracaktır arkadasım
Allah yardımcın olsun

Kullanıcı avatarı
gamze demırcı
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: türkiye antalya.
Yabanci_Ulke: hollanda landgraaf...

Mesaj gönderen gamze demırcı »

ali38
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri

Mesaj gönderen ali38 »

arkadasım 100 tane kıtabı ez belle otekı bolumdede kafadan at ne atarsan kesın gecersın oarada ne kadar puan aldıgının hollandada hıc bır formulu yok malesef ıns kazanırsın

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

ali38 yazdı:arkadasım 100 tane kıtabı ez belle otekı bolumdede kafadan at ne atarsan kesın gecersın oarada ne kadar puan aldıgının hollandada hıc bır formulu yok malesef ıns kazanırsın
bu yanlis anlasilmayi duzeltmek istiyorum eger turkiyedeki yaptiginiz sinavdan 37 puan ve uzeri aldiginiz ve buraya geldiginiz takdirde,,,inburgeringsdiploma almak icin yapmaniz gereken 4 bolumden 1 bolumu yapmaktan muaf tutuluyosunuz,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

barakabeat
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam

Mesaj gönderen barakabeat »

arkadasim ; diger arkadaslarim sana gereken bilgiyi vermisler ve verdikleri linklerdekileride indir calis... vee herkesin dedigi gibi bunu yabana atma KESINLIKLE SUSMA!!!!! sole soyliyim sana onlarin amaci sen bu dili ogrenebilirmisin ogrenemezmisin yani amac illaki o soruda dogru cevAP DEIL..ayrica zit kelimelerden korkma ornek olarak ben ne yaptim; bildigim birtane cikti gerisini bilmiyordum , birtanesinin basina on koydum digerlerininde on koymadim ama baska bildigim anlami olan hollandACA zit kelimeyi soyledim... bence sen zit kelimelerden korkma hatta sinavdan korkma :) bak saru cevap kismi var orda bazen of lu sorular olmuyor sans iste sende de olmazsa benimki gibi sende ordada yine ezberledigin anlami olan cumle yada cumlecik soyle...bir de iyi dinle... bilmedigin seylerde kendin dogaclama yap.. hollandaca cok ileri gitmedikce sacmalayabilirsin bile... ciktiktan sonra bumu yaa stres ettigim sey diyeceksin... merak etme eger biraz baktiysan biraz calisatiysan ve susmazsan sana garanti veririmki % 99 gecersin :) basarilar... :)

_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Mesaj gönderen _black_ »

ben 2 sene once girmistim 200 zit biliyordum 2 tane cikti,,,simdi 3 gun once ayin 7 sinde girdim sadece 30 zit biliyordum 4 tane cikti.sen 50 felan ogren yeter zitlarda kafan karismasin fazlasiyla
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

CanDost
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir

Mesaj gönderen CanDost »

canim kardesim ilk once sitres i at ustunden 2incisi heycan yapma sakin ol en buyuk kayibimiz heycan.
bu zit anlamlilar dediginiz gesprekken testi sanirim buyuk kucuk guzel cirkin gibi birde tekrar yapiyorsun ondan sonra hikayenin ozetini anlatiyorsun bu sanirim yanilmiyorsam.

Ben bilmiyordum zit anlamlilari yapmis oldugum tek sey sinavdan once ortalama 50 tane zit anlamli kelime calistim sinavda karsima cikan ise
grote > klenie
mooie > lelijk
vet > mager

gibi tuhaf tuhaf seyler cikti bana gore bu sinavda vermis olduklari deger senin konusma kabiliyetin diye dusunuyorum aksaninin uyup uymadigi hakkinda neden diyeceksen adam hikaye anlatti ben kendimce baska bise anlattim sonundada yeterli oldugunu dusunuyordum gibi cumle turettim:) yani sorulan sorularda sessiz kalma aklindakileri ama yalnis ama dogru soyle gitsin. Okulda hocam bile demisti sessiz kalmak yalnis cevap vermekten kotudur diye haklida cikti ne bulduysam salladim sonrada gectim haberi geldi :) tuhaf sende kendini fazla heycana kaptirma, Rabbim yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyoruz saygilar.

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön