İŞ İÇİN PES ETMEYİN!!!!!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: roterdam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
Re: İŞ İÇİN PES ETMEYİN!!!!!
#kocadeli#
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
bende is cok ama calisma iznimi alamadim bi turlu
((

-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
#kocadeli#
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Merhaba
ben dort yildir ise basvuruyorum hicbir zaman dogru durust cevap alamadim hicbir sirketten (biraz kaldigim sehir yuzunden onuda hesaba katiyorum) ama artik pek umudum kalmadi sanirim en kisa zamanda Turkiyeye donucem onumde tek engel askerlik kaldi .Onuda halledince donucem burada kimseye ve hicbirseye suc yuklemiyorum ama hele boyle bir ortamda Hollandada is aslanin karninin en dip yerinde sanirim. Hollandaca adina alinabilecek her turlu diploma aldim (akademik dahil) ama olmayinca olmuyor sanirim . Hollandaya gelmek isteyen herkese sesleniyorum iyi dusunun
selamlar
ben dort yildir ise basvuruyorum hicbir zaman dogru durust cevap alamadim hicbir sirketten (biraz kaldigim sehir yuzunden onuda hesaba katiyorum) ama artik pek umudum kalmadi sanirim en kisa zamanda Turkiyeye donucem onumde tek engel askerlik kaldi .Onuda halledince donucem burada kimseye ve hicbirseye suc yuklemiyorum ama hele boyle bir ortamda Hollandada is aslanin karninin en dip yerinde sanirim. Hollandaca adina alinabilecek her turlu diploma aldim (akademik dahil) ama olmayinca olmuyor sanirim . Hollandaya gelmek isteyen herkese sesleniyorum iyi dusunun
selamlar
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi