Arkadaslar son zamanlarda yeni gelen arkadaslarin okul masraflarini kendilerinin odediklerini dair duyumlar aliyorum sizlere onerebilecegim birkac okul var rotterdam ve cevresi icin.
Oncelikle fiyati 1400 euro civari olan albeda college inde 9 aylik siki bir egitimin ardindan nt2 sinavina katilabilecekler yalniz bu kursa katilabilmek icin en azindan tukiyede lisemezunu olmaniz sart. Okul agustos sonunda acilacak olup daha fazla bilgiye http://www.albeda.nl/deelnemer/opleidin ... tudie=1156 adresindn edinebilirsiniz.
Ikinci olarak ise Delftse Methode ile hollandacayi hizli ve etkili bir sekilde ogrenebilirsiniz yalniz bu egitim icin ingilizce biliyor olmaniz gerekmektedir zira dersler ingilizce aciklaniyor. Ogrenme yeteneginiz varsa bence ingilizce bilmiyor olsaniz bile bu yontemle iyice ogrenebilirsiniz. Fiyatlaridas diger kurslara gore cok uygundur daha fazla bilgi icin http://delftmethod.org/nl/home/index.shtml adresine bakiniz.
Sorulariniz olursa cevaplayabilirim. Herkese basarilar
UCUZ VE KALITELI DIL OKULLARI- ROTTERDAM VE CEVRESI
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: rotterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: rotterdam