Selam arkadaslar,
hollanda pasaportuna basvuru icin gereken 3 yil sartiyla ilgili bir sorum var. Justite arkadasim sen bilirsin bunu:)
bu 3 yil ne zaman basliyor? hollandaya geldikten sonra mi? verblijsvergunningi aldiktan sonra mi? yoksa belediyeye evliligi kayit ettirdikten sonra mi?
benim hollandaya giris nisan 2009
ilk verblijfsvergunning tarihi mayis 2009
ama 2007de yaptigimiz evliligi daha MVV vizesi cikmadan once hollandaya yaptigim gelgitlerin birinde belediyeye kayit ettirmistik. 2008 falan.
simdi benim 3 yil doldu mu? yada ne zaman dolacak?
selamlar
Leonardo
Hollanda pasaportu hk.
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: Hollanda pasaportu hk.
justitie arkdsmz yok sanirim ben cvp vereyim 1 ay once pasaporta basvurmus taze bilgiye sahip biri olarak
....3 yilin baslama tarihi senin ilk yani 1 yillik oturum kartinin kabul edilis tarihinden itibaren basliyo arkdsm ornegin ;
sen 22 nisanda hollandaya gelmissindir 25 nisanda basvurmussundur 1 yillik oturum karti icin ,kartin 30 nisanda kabul edilmistir sana mektup yollanmistir sende atiyorum 5 mayista almissindir kartini ind den ,,,,burdaki 30 nisan senin 3 yillik seruveninin basladigi tarih kabul ediliyor,ben kendimden ornek vereyim 31 mayista geldim 6 haziranda ind de oturum karti gorusmem vardi 20 temmzda aldim ama kartimin ustunde 12 haziran yaziodu benim 3 yilim bu sene 12 haziranda doldu 13 haziran hemelvarsdagmiydi neydi onemli bi gundu oyuzden 14 hazirana randevu almis ve hemen basvurmustum...umarim aciklayici olmustur...biraz karisik oldu ama kusura bakma...

sen 22 nisanda hollandaya gelmissindir 25 nisanda basvurmussundur 1 yillik oturum karti icin ,kartin 30 nisanda kabul edilmistir sana mektup yollanmistir sende atiyorum 5 mayista almissindir kartini ind den ,,,,burdaki 30 nisan senin 3 yillik seruveninin basladigi tarih kabul ediliyor,ben kendimden ornek vereyim 31 mayista geldim 6 haziranda ind de oturum karti gorusmem vardi 20 temmzda aldim ama kartimin ustunde 12 haziran yaziodu benim 3 yilim bu sene 12 haziranda doldu 13 haziran hemelvarsdagmiydi neydi onemli bi gundu oyuzden 14 hazirana randevu almis ve hemen basvurmustum...umarim aciklayici olmustur...biraz karisik oldu ama kusura bakma...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09