ACILLLL AKILLLL
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
ACILLLL AKILLLL
arkadaslar az once hollannda pasaportu icin sabah erkenden kalktim belediyeye gittim bir uru en son parami dahi harcadim ama basvurmak icin bedlediyye gittigimde gorevli memur bana basvuramicami adresimin 1 gun once eski es bile demek istemiyorum degistirildigini soyledi sadece 1 gun ...... Kafam allak bullak yorum bulamiyorum ne diyecegimide bilemiyorum sanirim artik imkansiz basvurmam avukata mi danissam onuda bilemiyorum artik sadece paylasmak istedim.... 

- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: ACILLLL AKILLLL
Cok yazik olmus arkdsm,,,seninde dedigin gibi bi avukata danis istersen ama 3 yil dolmadan ayrilik adres degisikligi vb durumlar pasaporta basvuramama sebebi oluyor malesef ki ,ama yinede bi sor istersen belki bi acik kapi gosterir avukat...rabbim yaninda ve yardimcin olsun arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
insalla arkadasim saol iyi dileklerin icin hala aklim ermiyor ve cok kizginim.... onceden olsa zoruma gitmezdi bir gun kala bunu yapmasi affedilmeyecek bir sey affedilmeyene oldu saten bilemiyorum artik benimkisi 3 seneyi gecti 11 inde o 17 sinde basvurmus simdi ugras dur............. duanla ins
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: adana
- Yabanci_Ulke: rotterdam
arkadasim cuma gunu Rotterdam konsolosluga git sabah 9 da ,ucretsiz avukat danismanligi var , avukat bu konuda cok bilgili ondan yardim alabilirsin
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Mezun-NL
Yazdiklarin icin tesekkur ederim Erkan kardes ve diger arkadaslarada maalesef oyle oldu norma olarakda surtusmede oldu benim 3 sene 11 inde dolmustu o sanirim 17 sinde beni adresten belediyeden kaydimi sildi su an anlamadigim konu ind den degil belediyeye bildirdi bazilari ise bir adres bulum bildirirsen verirler falan diyorlar bende anlamadim kendisiyle bugun atistim kendisi avukatina sormus adres bulursan olur ind ye degil belediyye bildirdim bende anlamadim ne olacak yarin bir avukata sorim en iyis kafam allak bullak su anda sansa issiz kaldik gerci bevelilinge baslama ihtimalim var ama su an 40 saatlik adresimi bildiridi icin hemen bir is basvyrmam lasim saten gece gunduz mesgulim ama artik kismet yasik oldu Allah yar ve yardimcimiz olsun dualarinizla.
-
- Mezun-NL
birde aklima gelen soru ben i adresine geri alsa bir kac ayligina sanirim yine basvuru sansim bulunuyor mu acaba
-
- Mezun-NL
-
- Mezun-NL
Tesekkurler yazdiklarin icin arkadadim bende su an adres ariyorum saten... uff formalite veya ind ile ugrasmak cok can sIkInTisI Su an issizimde maalesef gerci guvenlik sirketleriyle randevum var ama su an sanirim cok onemli is bulmak hemen ful sanirim ne olursa olsun geri gonderme hakkin var mi onuda bilmiyorum Allah yar ve yardimcim ve yardimcimiz olsun duanizla
-
- Mezun-NL