Sonunda okula basliyorum....
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
Sonunda okula basliyorum....
Arkadaslar bugun konusmamiz vardi.Seneligi 60 euro okula basliyorum.Turkler icin gecerli degilmis belediye hala masraflari karsiliyormus.Hayirlisiyla eve kagit gondercekler haftaya okula baslicam. Hakimizda ne hayirliysa o olsun...Herkese tesekkur ederim.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zwolle
Re: Sonunda okula basliyorum....
slm yasef..
dil kursuna nerde basliyorsun acaba.bende geleli 3 aya yaklasiyo.ve banada dil kursundan bugun kagit geldi zwolledan pazartesi gunu afspraak yani randevu var. ne gorusulecek hic bilmiyorum sen boyle bi gorusmeye gittinmi acaba.benim gidecegim kursda ucretsiz belediye oyle dedi bu sene sonuna kadar belediyeler oduyormus.... gorusmede ne olacagini cok merek ediyorum...vede gorusme oldukdan kac gun sonra dil kursuna baslaniyo...
tesekkurler..
dil kursuna nerde basliyorsun acaba.bende geleli 3 aya yaklasiyo.ve banada dil kursundan bugun kagit geldi zwolledan pazartesi gunu afspraak yani randevu var. ne gorusulecek hic bilmiyorum sen boyle bi gorusmeye gittinmi acaba.benim gidecegim kursda ucretsiz belediye oyle dedi bu sene sonuna kadar belediyeler oduyormus.... gorusmede ne olacagini cok merek ediyorum...vede gorusme oldukdan kac gun sonra dil kursuna baslaniyo...
tesekkurler..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: hollanda-zwolle
dil kursu icin gorusmeye gidenler....
slm arkadaslar bugun zwolledaki bi dil kursundan brief (mektup) geldi.dil kursu icin gorusmeye cagiryorlar. pazartesi yani 21 inde.bu gorusmede neler gerceklesiyo acaba ben geleli daha 3 aya yaklasti dili bilmiyorum kayinpeder ile birlikte gitcem gorusmeye... cok merak ediyorum gorusmeleri icerigini..bu durumu yasayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum tesekkurler..
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: Sonunda okula basliyorum....
kardesim yaninda dil bilen birisiyle gitmen daha iyi.Benim konusmam dundu davincide ben leerdamda baslicam hemen bugunde kagit geldi hic bisi yapmiyolar.ama soruyo neden istiyon ders almak diye bende dedim hollandadaki yasamimi kolaylastirmak icin diye.tamam dedi.not aldi. konusmada anlatiyo sadece dersin nasil gececegini turkiyedeki gibi ilgi bekleme diyo bilmedigin seyleri git sor diyo monoton olma diyo.konusmadan sonra fotomu cektiler okul giris cikislari icin kart cikartcaklarmis baskada bisi olmadi.ama benim gidecegim okul sadece dil ogrenmek icin artik nifo 2 vermiyolarmis.oyle soyledi.nifo 2 almam icin kursa gitmem gerekiyormus ki bunu belediye odemiyor ben kendim senelik 4 bin euro odemem gerekiyomus.ben dili bi ogrenemde gerisi Allah kerim...hakkimizda ne hayirliysa o olsun..Allahim herkesin yardimcisi olsun.