kisaca bilgi vereyim . bu maas konusu mummaydi cunku ,kimse net bisey bilmiyordu .
Esimin net maasi 1013 euro , uzerine 84 euro sigortadan aldigi ek maasi vardi , onun uzerinede vergiden aldigi geri odenek vardi 124 euro saglik sigortasina odedigi paradan geri gelen . bunlarin toplami 1221 yapiyordu . ind nin sayfasinda tatil parasi haric 1214 euroy du sanirim maas gerektigi yaziyordu . yani ben baya sinirda bir maas bildirimi ile ikinci oturmumu yani oturm uzatma kartimi hak kazanmisim .
su onemli evraklarinizi duzgun ve eksiksiz yolladiginizdan mutlaka emin olunuz . cunku bize soylenen buydu . duzene cok dikkat edildigiydi . bu isi onemsediginizin bir gostergesi olarak arti puan aliyorsunuz
evraklarimizi gondereli tam 4 hafta oldu . imzali olarak gondermistik . buda cok onemli . eksik evrak icin 2 hafta icinde cevap gonderdiler fotografimdan dolayi . yeni bir foto cekip gonderdik . ayni gunlerdede 188 euro yatirmamiz icin dekont gonderdiler. yani iki hafta oncede parayi yatirdik . toplam 4 hafta icinde haber geldi gelip alabilirsiniz diye
mektupta suda yaziyor 2 ay icerisinde alma hakkiniz var diye. benimde kafam buna karisti tabi . simdi ben yarin gidip alirsam 2 ay hakkimdan vazmi gecmis olucam . cunku yarinki tarihlemi almis olurum acaba. neyse ben hak kazanmisken kosa kosa gidim alim yarin dimi
herkeze kolay gelsin
bu arada bu ufoss toplantisi icin nezaman bulusucaz bunda bi goruselim artik . hani diyorum ben dogurmadan once halledelimde toplandigimizda sancilanmayayim