centraal examen...???

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

centraal examen...???

Mesaj gönderen sansli »

arkdslar meraba bikac gundur baya bi yogunlukdan dolayi yazamiyorum siteye,malum okul ve full suratle ehliyet direksiyon dersleri fln,,,aksamlari okulda yaptigiimiz testlerin devami fln derken yazamadim,simdi merak ettigim bi konu var bu centraal examen ne zaman yapiliyo,hocamiz bahsediyo,hatta cuma gunu nasil olacagi hakkinda biraz bilgi verdi soyle bakinca ayni tr de yaptgimiz sinavin aynisi gibi geldi bana zit kelimeler,cumle tekrar etme,kisa soru ve cvplar,ve hikaye bolumleri ve ornekdeki sorularda cok kolaydi,muzun rengi ne,resimdeki kim(kralice beatrix),gozlerimizle ne yapariz(kijken)gibi,,,simdi merak ettigim bu centraal examen rotterdam da yapiliyomus,ve nezaaman yapiliyo acaba ve sonucunda ne oluyo seviyemizimi belirliyo,yada bize ne gibi avantajlari var bunlari ogrenmek istiyorum,genelde hep staatexamen,programma 1 yada 2 sinalarindan bahsedildi sitede,central examenden bahsedilmemis baktim goremedim ve bu sinav ixin ne kadr suremiz var genelde ne zaman yapilir bilen arkdslardan yardimlarini rica ediyorum,simdiden tskrler cvplarinzi icin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: centraal examen...???

Mesaj gönderen sansli »

sanirim kimse bilmiyo tarihi,bugun duyduguma gore (tam emin olmamakla beraber soyluyorum)okula basladikdan 1 sene sonra yani bana 1 yil okul verdiler bu sure bittiginde centraalexamen praktijkexamen fln olcakmisiz galiba,,,yinede yanlissam ve emin olarak bilen arkdslar cvp verirlerse sevinirim,,,kolay gelsin herkese,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön