reisbey2008 yazdı:tesekkurler bende bir iki adim arkandan seni takip ediyorum.seninde masallahin var.hep hayirli haberlerimiz senden bir iki hafta sonra oluyor.ehliyet sinavida oyle.
evet arkadasim vatandaslik hakkini kazandim ama aklima takilan bazi seyler var.bunu daha oncede burda sormustum.esim cifte vatandas oldugu icin uc yil evli ve hollandada uc yil kalma sarti var.oysa ben 29 nisan 2008 de geldim hollandaya.ama nikah mart 2006da oldu.
dugunumuz 2007 de oldu.esim 6 ay kadar turkiyede kaldi sonrada ben geldim buraya.
sartlarda yaziyor.als tenmiste 3 jaar gehuwd en/of samenlived zelfde nederlands
birde devamninda diyorki esler buitenlanda beraber kalmissada olur.simdi diplomayi alinca yine basvurmayi dusunuyorum sansimi deneyecegim.ama benim hollandada daha uc yilim olmadi.ama 4 yil bitecek nerdeyse evli oldugum.
bu konuyu halletmem lazim cunku yakinlarda ev satin alacagim.ik heb bepaalde verblijfsverguining kaart.voor huiskopen moet onbepaaldetijd kaart of nederlandspassport nodig.
anladim arkdsm hepimize hayirli ugurlu olur ins ins ins,,,ben ayagimi suruyerek gidiyorum sanirim