re:yardim please(portfolionun schrijven bolumu hakkinda)

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

candan007
Beginner
Beginner

re:yardim please(portfolionun schrijven bolumu hakkinda)

Mesaj gönderen candan007 »

:shock: mrb ben bijna 3 yildir hollandadayim. inburgering sinavinda hepsinden gectim sadece portofoliada schrijven bolumunden kaldim/ 25.o52o1o tekrar girecem. bana yardimci olabiirmisiniz nasil calismam gerektigine tesekur ederim.H.Tanrikulu;

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: re:yardim pleaseeee

Mesaj gönderen sansli »

candan007 yazdı::shock: mrb ben bijna 3 yildir hollandadayim. inburgering sinavinda hepsinden gectim sadece portofoliada schrijven bolumunden kaldim/ 25.o52o1o tekrar girecem. bana yardimci olabiirmisiniz nasil calismam gerektigine tesekur ederim.H.Tanrikulu;
oncelikle tebrik ederim cogu gitmis azi kalmis,,,
sonrasinda ise bolbol yazarak calismani tavsiye ederim,,,sadece sinav icin deil surekli calisirkende derslerine yada evde otururken al gazeteyi eline gazeteden bi bolumu yazarak bi kagida gecir,,,normal kelimeleri surekli yaz,,,elin yazarken beyninde yazicak bi zaman sonra kelimeleri kendiliginden duyduugnda gordugunde kendiliginden yazabildigini goruceksin,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Re: re:yardim please(portfolionun schrijven bolumu hakkinda)

Mesaj gönderen sengul79 »

mrb ben bijna 3 yildir hollandadayim. inburgering sinavinda hepsinden gectim sadece portofoliada schrijven bolumunden kaldim/ 25.o52o1o tekrar girecem. bana yardimci olabiirmisiniz nasil calismam gerektigine tesekur ederim.H.Tanrikulu;[/quote]

mrb biraz durumundan bahsedermisin

portofolio 15 bewijsmi ?

10 bewijsmi?

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön