bu sikintida biterrr:(
sinav sonucunu 4 hafta diyorlarda o kadar surmez ins ins ins
allah hepimizin yardimcisi olsun[/quote]
kazandimmm diye yazarsin yakinda sende

Moderatör: sansli
kazandimmm diye yazarsin yakinda sendesima yazdı:allah razi olsun bacimm ins ins ins kazanirimm
bu sikintida biterrr:(
sinav sonucunu 4 hafta diyorlarda o kadar surmez ins ins ins
allah hepimizin yardimcisi olsun
gerci sen sinava girdikden sonra yetisebildim ama sesimi duymussun koridorda uzaktan bile olsa destek olabildiysem ne mutlu bana,,,allah senden de razi olsun ablacim ins ins ins kazanmissindir...sengul79 yazdı:sansli yazdı:sengul ablacim ins ins ins guzel haberlerini duyucaz,,,sinavdan ciktin eve attin kendini dinleniyosun sanirim gelemedin siteyeyoksa haaaalaaa simit dunyasindami oturakaldiniz
...
gelib bana destek vermen cok iyi olduu
allah razi olsun canim senden
bide kazanirsamm![]()
![]()
![]()
rabbim ne muradin varsa versin ins
simitlerrrr cok hosumuza gitti gelemedikkk canimm
cok saol arkdsm allah razi olsun,,,ben memnunum aslinda sarki soylemenin yani sira hocalarimiz ve koro sefimiz sarkilari aciklarken aslinda dilimizede katkida bulunuyolar biyandan hollandaca sarki ogrenirken eglenirken biyandanda farkinda olmadan dil ogreniyoruz...evet ben cok istiyorum buraya gelen bayanlarimiz inburgeringsexameni yapip evlerine cekilmesinler biseyler yapsinlar kendilerini eglendirmek icin ogrenmek icin ilerlemek icin,,,bicok arkdsma aktivitelere(spor,yilbasi partileri,kermesler,cesitli carsilar kesfetme gibi,gonullu calisma gibi..) katilma hevesi asiladim simdi hem saglikli yasiyolar hem egleniyolar hem kendileri icin bisey yaptiklarindan mutlular...umarim yazdiklarim biraz olsun cesaret verir arkdslarimiza...nederlands yazdı: Ne guzel! Arkadasim cok tebrik ederim seni. Calismalarinla ornek oluyorsun,, bunlari yazki bircogumuz yureklensin, topluma karismaya cesareti olsun!