INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

sima
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karabuk
Yabanci_Ulke: hollanda-deventer

Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA

Mesaj gönderen sima »

allah razi olsun bacimm ins ins ins kazanirimm
bu sikintida biterrr:(
sinav sonucunu 4 hafta diyorlarda o kadar surmez ins ins ins
allah hepimizin yardimcisi olsun[/quote]
kazandimmm diye yazarsin yakinda sende :P insalllhhh :geek: benimki 1 hafta icinde gelmisti oylesi daha suprizli olmustu.hatta bukadar erken geldi kesin kazanamadim diye zarfi acamamistim bile :lol: rbbim senide feraha kavusturur insallh sengul vede senin gibi sinav sonucunu bekleyen herkesi :geek:

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Mesaj gönderen sengul79 »

sima yazdı:allah razi olsun bacimm ins ins ins kazanirimm
bu sikintida biterrr:(
sinav sonucunu 4 hafta diyorlarda o kadar surmez ins ins ins
allah hepimizin yardimcisi olsun
kazandimmm diye yazarsin yakinda sende :P insalllhhh :geek: benimki 1 hafta icinde gelmisti oylesi daha suprizli olmustu.hatta bukadar erken geldi kesin kazanamadim diye zarfi acamamistim bile :lol: rbbim senide feraha kavusturur insallh sengul vede senin gibi sinav sonucunu bekleyen herkesi :geek:[/quote]

ins ins ins bacim kazanmisimdirr :geek:
gecen sene girdigim de 3 gun de gelmisti
rabbim hayirlisini versin ins ins ins cumlemizle beraber

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

sengul79 yazdı:
sansli yazdı:sengul ablacim ins ins ins guzel haberlerini duyucaz,,,sinavdan ciktin eve attin kendini dinleniyosun sanirim gelemedin siteye :) yoksa haaaalaaa simit dunyasindami oturakaldiniz ;) ...

gelib bana destek vermen cok iyi olduu
allah razi olsun canim senden
bide kazanirsamm :geek: :geek: :geek:
rabbim ne muradin varsa versin ins
:lol: simitlerrrr cok hosumuza gitti gelemedikkk canimm ;)
gerci sen sinava girdikden sonra yetisebildim ama sesimi duymussun koridorda uzaktan bile olsa destek olabildiysem ne mutlu bana,,,allah senden de razi olsun ablacim ins ins ins kazanmissindir... :geek: :geek: :geek: ...
ben o simitleri cok seviyorum ne zaman tr ye gitsem bolbol yiyodum ama artik seneden seneye tr ye gitmeyi beklememe gerek kalmadi ayni tad cunku,,,seninde tatmani istedim,simit dunyasindaki hersey cayindan bardagindan tut da,simit poacasina kadar hersye turkiyeden getiriliyomus...memleket hasreti biraz olsun diniyo iste orada...begenmenize sevindim...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

nederlands yazdı: Ne guzel! Arkadasim cok tebrik ederim seni. Calismalarinla ornek oluyorsun,, bunlari yazki bircogumuz yureklensin, topluma karismaya cesareti olsun!
cok saol arkdsm allah razi olsun,,,ben memnunum aslinda sarki soylemenin yani sira hocalarimiz ve koro sefimiz sarkilari aciklarken aslinda dilimizede katkida bulunuyolar biyandan hollandaca sarki ogrenirken eglenirken biyandanda farkinda olmadan dil ogreniyoruz...evet ben cok istiyorum buraya gelen bayanlarimiz inburgeringsexameni yapip evlerine cekilmesinler biseyler yapsinlar kendilerini eglendirmek icin ogrenmek icin ilerlemek icin,,,bicok arkdsma aktivitelere(spor,yilbasi partileri,kermesler,cesitli carsilar kesfetme gibi,gonullu calisma gibi..) katilma hevesi asiladim simdi hem saglikli yasiyolar hem egleniyolar hem kendileri icin bisey yaptiklarindan mutlular...umarim yazdiklarim biraz olsun cesaret verir arkdslarimiza...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön