toets(belediyedeki sinav)
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
toets(belediyedeki sinav)
merhaba arkadaslar dun belediyede sinavim vardi ve guzel gecti korktugum ve endiselendigim kadar degilmis ve ayrica bu belediyede yapilan sinavin hicbiseyle alakasinin olmadigini soylediler sadece ne derece hollandaca bildigimize bakiyolar sinav 4 bolumdu :Lezen (okumak);Spreken (konusmak);Schrijven (yazmak) ve Luisteren (dinlemek) ayrica birde zeka testi yapiyolar heel apart
sinav sonucunu eve mektupla yollayacaklarini soylediler kolay bi sinavdi arkadaslar simdi beklemediyiz asil korkulacak sinav 2-3 yil sonra Allah hayirlisini versin hepimizin hakkinda herkese basarilar tot ziens .

-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: toets(belediyedeki sinav)
selam Tan_mer, bu bilgiye ihtiyacimiz vardi. paylasimin icin tesekkurler
sinav hakkinda biraz daha genis bilgi paylasiminda bulunursan seviniriz, kac soru, sorulardan bi kac ornek verirmisin?
insallah dile hakim olur ve gercek sinavi basariyla gecersin.!
kolay gele
sinav hakkinda biraz daha genis bilgi paylasiminda bulunursan seviniriz, kac soru, sorulardan bi kac ornek verirmisin?
insallah dile hakim olur ve gercek sinavi basariyla gecersin.!
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
valla kac tane soru oldugunu tam olarak bilmiyorum cunku sinavi yapan ogretmenin elinde bi kitapcik vardi bi kismini onun icinden sorduyaptigim dogrulari ve yanlislarida o kitapciga yazdi hep bolum bolum du zaten hep sorulara gelince nerde oturuyosun? eviniz kiralik mi kendinizin mi esinizin adi meslegi daha sonra atesiniz cikti ve karniniz agriyo nereye gidersiniz ilk basta huisarts bellen olacak daha sonra cd den bi sey dinetiyo o dinletilen hikayeyeden sorular soruyo bana denk gelen sey iste bi adam eczaneye gidiyo elinde recetesi var ilaclari aliyo haftada kac gun ve hangi saatte alicani sordu elinde recetesi olan adam nereye gidyo felan bunun gibi basit sorular hee ayrica bisey daha var maas kagidini gosteriyo ordan burut netto bunun gibi seyleri bulup gostermenizi istiyo dunku 30 kisiden bir tek ben yapabilmisim onuda ogretmen ogle soylemis esime odada sinavi yapan ogretmen ben ve birde esim vardi ogretmen esime iste yardim etmiyceksin felan diyo rahattim onun icin ogretmen 5 aylik bi surede bu kadar iyi olamama da sasirdi gramerimin iyi oldugunu soylemis ve birde arkadaslar telafuzlara cok calisin 3 sayfalik bi kitapcik verdi ordan kelimeleri okumama bakti ve dakika tuttu bazi testleri dakika ile yapti ayrica luisteren a iyi calisin sadece 1 keer dinletiyo ama ben tabii dinleyemedigim icin 2. kez takrar dinledim ve daha kolay cevaplaya bildim sorulari hepsi bu kadardi umarim faydasi olmustur bu sinavda aradiklari en iyilermis ayrica yani iyi olanlari daha iyi yuksek okuldan baslatiyolarmis oyle iste sorusu olan arkadaslara bildigim kadariyla yardimci olmaya hazirim burda herkesin tecrubesini paylasmasida buyuk bir avantaj ayrica herkes nt2 sinavina iste bunun gibi toestlara hazirlaniyo ban bu sitenin gercekten ama gercekten cok faydasi oldu gelmeden oncede ve geldikten sonrada
ayricaaa sunuda ekleyim aklima gelmisken turkiyede sinava girdigimiz sinav sonuc kagidininda bir koyasini goturseninz iyi olur. oturum kartiniz ve pasportunuzuda unutmayin herkese basarilar tot ziens
ayricaaa sunuda ekleyim aklima gelmisken turkiyede sinava girdigimiz sinav sonuc kagidininda bir koyasini goturseninz iyi olur. oturum kartiniz ve pasportunuzuda unutmayin herkese basarilar tot ziens
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
eline saglik arkadasim
tesekkuler
kolay gele
tesekkuler

kolay gele
-
- Beginner
Arkadaslar okula baslarken yapilan seviye sinavinda ne gibi sorular soruluyor burda paylasirsaniz sevinirim...