nederlands yazdı:
ne konseri sansli kardes ,, izleyicimisiniz yoksa izlenenmi??
izlenen benim arkdsm ...
Amaaaan vallahide merak ettim simdi,,
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ortakoy yazdı:bacımrabbım sınavında kolaylıklar ıhsan etsın ınsallah bunda rabbımın sayesınde kazanacaksın rabbım yardımcın olsun ınsallah hayırlısıylakazanır ve buraya yazarsın dualarımız senınle hayırlı haberlerını beklıyoruz bacım[/quot
allah razi olsun canim guzel dileklerin icin ins ins ins dediginiz gibi kazanirim bu mubarek cuma gunu ins ins ins rabbim dua larimizi kabul etsin
bu sinav beni cok strese soktu
allah izin verirde bi aksilik cikmassa gelip stresinden arindiricam seni ablacim hiic kafana takma ...o gun de konserimiz varmis ama saat 3e kadar ins yer yakindirda yetisebilirim...
allah razi olsun canim ins ins ins ins cikmaz da gene gorusuruz ben seni beklerim merak etme
sengul79 yazdı:
allah razi olsun canim ins ins ins ins cikmaz da gene gorusuruz ben seni beklerim merak etme
allah sendende razi olsun ablacim,,,tmm bende yetismeye calisicam ins ins ins..
hollandadayim(2008-5) ehliyetimi aldim(2008-12) 5yillik oturumumu aldim(2009-03) ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12) ik begin met niveauverhoging cursus... Ik werk vrijwilligster als fietsdocent Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
arkadaslar ne olur dua edin bu kardesinizede
uzun bekleyisten sonra sinava tek rar girecem yarin 10-12-2010 rabbim hakkimizda ne hayirlisi ise o nu versin ins ins ins kazanir ve bu sinav stresinden kurtuluruz
sengul ablacim ins ins ins guzel haberlerini duyucaz,,,sinavdan ciktin eve attin kendini dinleniyosun sanirim gelemedin siteye yoksa haaaalaaa simit dunyasindami oturakaldiniz ...
nederlands yazdı:
cnm ben denhaag korosu uyesiyim ve degisik yerlerde konserlerimiz oluyo...organizasyonlarda mesela bugun yaslilar evinde kalanlar icin mondriaan cafe de konserimiz vardi,,,yaslilar icin kerst sarkilari soyledik,,,
sansli yazdı:sengul ablacim ins ins ins guzel haberlerini duyucaz,,,sinavdan ciktin eve attin kendini dinleniyosun sanirim gelemedin siteye yoksa haaaalaaa simit dunyasindami oturakaldiniz ...
gelib bana destek vermen cok iyi olduu
allah razi olsun canim senden
bide kazanirsamm
rabbim ne muradin varsa versin ins simitlerrrr cok hosumuza gitti gelemedikkk canimm
nederlands yazdı:
cnm ben denhaag korosu uyesiyim ve degisik yerlerde konserlerimiz oluyo...organizasyonlarda mesela bugun yaslilar evinde kalanlar icin mondriaan cafe de konserimiz vardi,,,yaslilar icin kerst sarkilari soyledik,,,
Ne guzel! Arkadasim cok tebrik ederim seni. Calismalarinla ornek oluyorsun,, bunlari yazki bircogumuz yureklensin, topluma karismaya cesareti olsun!
nederlands yazdı:Sengul bacim Allah yardimcin olsun, su gibi gelsin gecsin sinavin ins,, basarilar!
allah razi olsun bacimm ins ins ins kazanirimm
bu sikintida biterrr:(
sinav sonucunu 4 hafta diyorlarda o kadar surmez ins ins ins
allah hepimizin yardimcisi olsun