INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

Inburgeringsexamen hakkinda bilgi

Sinava Girdim
52
28%
Sinavdan Muafim
17
9%
Sinava Hazirlaniyorum
120
63%

Toplam oy: 189

sima
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karabuk
Yabanci_Ulke: hollanda-deventer

Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ

Mesaj gönderen sima »

tesekkurler sansli hersey icin :ugeek: insallh kazandim diye msj atarim artik sana :D

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

sima yazdı:tesekkurler sansli hersey icin :ugeek: insallh kazandim diye msj atarim artik sana :D
ins ins ins arkdsm....
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Mesaj gönderen sengul79 »

selam arkadaslar
soran merak eden ve sinava girecek arkadaslarim hatirladigim kadariyla yazmaya calisacam
ben portfolio ile yapilan sinava girdim OGO A2
15 bewijs 3 assessment olarak yaptim
bana hic top ladigim bewijsler den sormadilar acmadilar portfolio yomu sorduk lari sorularida mapim da yoktu bile :)
bana cikan sorular belediye, werk ,opvoeding le alakaliydi

aslinda korkacak birsey yok ama heycan oluyor is ter istemez
hayirlisi olsun
insaallah bidaki sefere kazanirim :geek: :geek: :geek:

sima
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sima »

slm sansli gec oldu cvap icin ama malesef kazanamadim epeÿi 1 aprilde yine giricem bakalim insallh busefer kazanirim.Bu arada portofolio yu tamamlayip onun icinde basvuru yaptim ondanda cevap bekliyorum.Rabim hepimizin yardimcisi olsun... :geek: :geek:

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

sima yazdı:slm sansli gec oldu cvap icin ama malesef kazanamadim epeÿi 1 aprilde yine giricem bakalim insallh busefer kazanirim.Bu arada portofolio yu tamamlayip onun icinde basvuru yaptim ondanda cevap bekliyorum.Rabim hepimizin yardimcisi olsun... :geek: :geek:

slm arkdsm hiiic sskma canini 1 tanesini alamamissin onemli deil bu sefer onuda kazanirsin cogu gitmis azi kalmis...ins ins ins portfolio examenin iyi gecer ve kazanirsin arkdsm,,,amin amin amin rabbim hepimizin yardimcisi olsun,,,
hollandadayim(2008-5)

sima
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sima »

insallh diyorum ama sevkim kiriliyo sanki git gide.Bide bebegim oldugu icin neredeyse hic calisamiyorum artik.Esime israrla hollandaca konusalim dedikce sanki oda inadina yapar gibi konusmuyor.Ya onada soylenemiyorumki oda bende zor zamanlar gecirdik geldigimden beri.Esim icin dahada zordu tabiki.ne biliyim iste aslinda encok kendime kiziyorum ya,Cok bunaldim,yoruldum aslinda daha cok.Okul icinde cok heveslenmistim oda berbat cikti.Cevremdeki herkes turkce konusuyor.Havalar biraz daha isinsin bakalim niyetimde firsat buldukca bebisimle buurthuise gitmeyi planliyorum ama kismet.Tabi kizimda huysuzluk yapmazsa .En azindan belki birazdaha gelistirebilirim kimbilir.Konusulanlari anliyorum ama cumle kuramiyorum.Bu yuzdende kendimden nefret eder oldum sanki.of ya cok yazdim gece gece, neyse daraldigim icin iste sen benim kusuruma bakma.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

bak buurthuis cok iyi bi fikir,,esin senle konusmuyosa hic ustune dusme ,,,bak benim esim zorluyo beni hollandaca konus die ama ben onla konusamiyorum cekingenligimden,,,ama su buurthuis isi senin icin cok iyi bak ben niveau3 icin yazildim toetsumuda yaptim simdi gun bekliyorum okula baslamak icin ama buarada bos durmuyorum haftada 1 gun buurthuise spor yapmaya gidiyorum her cesit bayan var hocada hollandaca konusunca mecburen konusuoosun,gecen aksam arkdsla su terapisine gittik onlar 1 saat aerobik yaptilar suyun icinde bende orda oturdum gelen giden bayanlarla sohbet ettim(hollandaca)dilim dondugunce benim icin iyi alistirma oluyo bunlar... sende boyle biseyi dene buurthuislerde kinderopvang bolumude var bebegini oraya emanet edebilirsin,,, eminim diger bebislerle biaraya geldiginde hosuna gidicektir onlarla oynamak hem kizin icinde iyi simdiden kulak dolgunlugu olur bakicilar bebeklerle hollandaca konusuyo cunku,,,sakin sklma sklipda birakim deme hele kendimden nefret eder derecesine geldim hic deme,,,konusmak icin kendine firsat yarat,,,ayrica kusura bakmam arkdsm yaz tabiki icine atmakdansa uzun uzun yaz ben okurum sklmam,,,ama elinden geleni yap konusmak icin ortam yarat firsat yarat sakin esim destek olmuyo(konusma anlaminda) etrafimda konuscak kimse yok diye dusunme kendi firsatini yaratmaya bak arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
sengul79
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht

Mesaj gönderen sengul79 »

mrb sima kardes sana gonderecem siteden programi indir epe ogo a2 ordan calis arkadasim bana o sorulardan 7 tane cikti sanada cikabilir cok faydasi oldu sana ozelden mesaj yazdim cevap gelmedi
rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
ins ins ins :geek: :geek: :geek:

http://www.inburgeren.nl/inburgeraar/kl ... examen.asp

sima
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen sima »

Meraba sengul msjyeni aldim ama bosdu yani hic yazi falan yoktu.Bende siteden bakiyim dedimbi>tesekkur ederim adres icin>buarada sansli arkadasimiza da tesekkurler.Yazdigi ii dilekler icin.1aprilde girecem sinava bakalim ,insallh bu sefer alirim.Bu arada portofoiliomu gondermistim onada cevap geldi.6 aprildede ona girecem.bu kadar erken beklemiyodum ama hayirlisi insallh onuda basarabilirim.Insallh kazanirsin dediginizi duyar gibi oldum simdiden:))

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

sima yazdı:Meraba sengul msjyeni aldim ama bosdu yani hic yazi falan yoktu.Bende siteden bakiyim dedimbi>tesekkur ederim adres icin>buarada sansli arkadasimiza da tesekkurler.Yazdigi ii dilekler icin.1aprilde girecem sinava bakalim ,insallh bu sefer alirim.Bu arada portofoiliomu gondermistim onada cevap geldi.6 aprildede ona girecem.bu kadar erken beklemiyodum ama hayirlisi insallh onuda basarabilirim.Insallh kazanirsin dediginizi duyar gibi oldum simdiden:))
ins ins ins kazanirsin arkdsm,,,,
hollandadayim(2008-5)

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön