Inburgeringsexamen Geslaagd

Hollandadaki Uyum Sinavi Nedir,Alistirma Sorulari, Sinava Giren Arkadaslarimizin Tecrubeleri.!

Moderatör: sansli

Kullanıcı avatarı
Halilcan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Kirsehir
Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem

Inburgeringsexamen Geslaagd

Mesaj gönderen Halilcan »

Slm arkadaslar, baslikta da belirttigim gibi inburgeringsexamen sinavini kazandim, bunuda sizinle paylasmak istedim darisi diger girecek olan arkadaslarimin basina...
ResimResim

Asi_Sevda
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Hollanda-Amsterdam

Re: Inburgeringsexamen Geslaagd

Mesaj gönderen Asi_Sevda »

tbrler halilcan cok sevindim insallah bizde aliriz biran once,,,

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

Halilcan yazdı:Slm arkadaslar, baslikta da belirttigim gibi inburgeringsexamen sinavini kazandim, bunuda sizinle paylasmak istedim darisi diger girecek olan arkadaslarimin basina...

tebrikler arkdsm,cok sevindim gozunuzaydin,,,
biraz detaylardan bahsedebilirsen cok sevinirim...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
ceylanmelek
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Kirsehir-Aksaray
Yabanci_Ulke: Hollanda-Arnhem :((

Mesaj gönderen ceylanmelek »

GOED ZOOOOOOOOO HALILCAN :!: gefeliciteerd :!: :!: :!:
Eeee mumkunse neler cikti sorulardan ip ucu versen bana ,,,benimki cok az kaldi 10 nisan ve ben kafayi yemek uzereyim :cry: :cry:
ALDANMA INSANLARIN HALINE,,,
MENFAAT UGRUNA EDERLER SECDE...!

Kullanıcı avatarı
Halilcan
Mezun-NL
Mezun-NL

tskler arkadaslar insallah sizlerde biran once alirsiniz,,, Evet sorular hakkinda daha once baska baslikta yazmistim onu sizlere sunayim, yinede ayri sorulariniz olursa cevaplarim tskler,,,

http://forum.dilogren.com/viewtopic.php ... 9&start=10
ResimResim

yesilova
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen yesilova »

Halilcan yazdı:tskler arkadaslar insallah sizlerde biran once alirsiniz,,, Evet sorular hakkinda daha once baska baslikta yazmistim onu sizlere sunayim, yinede ayri sorulariniz olursa cevaplarim tskler,,,

http://forum.dilogren.com/viewtopic.php ... 9&start=10
Hayirli gunler herkese,,,benimde sinavi kazanan arkadasa sorum var izninizle,oncelikle tebrikler,sorum sudur bende gecenlerde girdim portofolio sinavini kazandim digerinden iki bolumu kazandim toets gesproken dan kaldim simdi tekrardan basvuru yapicam sadece kaldigim bolumden girmem lazimmis,soruma gelince sinavi kazanan arkadasim ,aynen sizin anlattiginiz gibiydi benim sinavda bana iki tane kisa hikaye anlatildi digerleriyle birlikte fakat cok hizli ve sesi boguk geldigi icin anlamadim bisi size anlatilan hikaye aklinizda kaldimi acaba anlatabilirmisiniz tabiki hepsi ayni olmaz ama merak ettim sadece korkuyorum simdi ayni o sesle karsilasirsam anlayamam diye.birde simdi ornegin zwart derdemez arkadan hizli bisekilde wit demeliyiz beklemeden dimi,nazeggen oyle o zwart demisse o sustumu direkt sende zwart demelisin,hic dusunme zamani yok ona kizdim ben,kafam cok karisik simdi allah yardimcimiz olur insallah herkesle birlikte bende kazanirim tek bu kaldi ama hayirlisi.ha birde bu sorularin kacta kacini bilmemiz sarttir bilgi verirseniz sevinirim.cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
Halilcan
Mezun-NL
Mezun-NL

slm,, tebrikler sende 3 unu almisin insallah toets gesproken da alirsin bir an once ..Evet digerlerini almissan sadece onun icin tekrardan basvuru yapman gerek,yine dedigin gibi nazeggen larda dedigini tekrar etmen gerek,, digerindede zwart demissen senin wit demen gerek.. en son hikaye bolumune gelince benim tam aklimda kalmadi ama yinede turkce izah edeyim, bir kadin verildi kadinin bir gunu anlatiliyoo kadin butun gun isyerindede oturdugunu eve gelince yine oturdugunu bununda saglik acisindan iyi olmadigini soyluyor (tabi yuzeysel gectim).. sendende bunun ozetini anlatmani istiyoo,, diger hikaye de tam aklimda olmamakla beraber (gercekten cok hizliydi) hava guzel oldugunda terasda koffie icen adam anlatildi sanirsam,, yuzdelere gelince ben amsterdam da sordugumda her sinavdan % 75 alman gerektigi soylendi, aklimda kalan bunlar umarim yardimci olmusumdur,, Insallah onuda bir an once alirsin slm...
ResimResim

Kullanıcı avatarı
murat.kara
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk

Mesaj gönderen murat.kara »

tebrik ederim halilcan hadi gecmis olsun.darisi basimiza bende bildigin gibi 30 martta girdim sinava ama henuz cevap gelmedi

Kullanıcı avatarı
Halilcan
Mezun-NL
Mezun-NL

tskler murat abi darisi basina insallah sen ve senin gibi bekleyen herkes gecer,,,
ResimResim

Kullanıcı avatarı
murat.kara
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk

Mesaj gönderen murat.kara »

evet arkadaslar bu baslik altinda sizinle paslasmak istedim girdigim sinavlarin sonuclarini bugun aldim veeee derin bir ohhh cektim kazanmisim hepsini darisi sirada bekleyen tum arkadaslara allah cumlemizin yardimcisi olsun..AMIN

“Inburgeringsexamen” sayfasına dön