Ikinci oturum karti v askerlik durumu
Moderatör: sansli
-
- Mezun-NL
Ikinci oturum karti v askerlik durumu
Merhaba arkadaslar. Uzun zaman oldu yazmayi ama vakit buldugumda konularin takip ediyorum. Neyse Arkadaslar benim ilk yani bir yillik oturum zamanim bitmek uzere Ind kinci karticin gereken belegeleri gonderdi dolduruk gonderdik ama ikincisini almak bir kac ayidan fazla aliyormus sanirim. Problem su ki benim Askerlik tecilim oturuma kart sureme bagli olarak temmuzda bitiyor ilk tecilimi Deventerdeki ceza evi diyim ben goruntusu elciligimizde yaptirdim ama temmuz ilk haftasi Turkiyeye gitmeyi dusunuyoruz ama su askerlik durumunndan dolayida cekiniyorum yarin elcilge gidecegim islemler icin ama belki aramizda yni durumda kalan beya bilgii olan vardir oraya giderken yine elciligin ilk istedigi kagitlari yine hazirmam lasim mi ? Ikincisi benim ikinci kartim iki aysonra alacagim askerligi o zamana kadar ertlemek hakim olup olmadigini ve Turkiyeye gitmeden once ogrenmek istiyorum. Yoksa gitmekten vazgecegim normal olarak tatsuz bir olay yasanmasin diye. Bu konuda bilgileri olan arkadaslardardan paylasmalarini rica ediyorum. Herkese kolay gelsin ve Allah herkesin kalbine gore verin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Re: Ikinci oturum karti v askerlik durumu
Merhaba arkadasim askerlik tecili konusunda cok endiselenmene gerek Turkiye nin isine Hollanda karismaz Hollanda nin isinede Turkiye karismaz yani senin oturum durumunu acikladiginda elcilikteki gorevli sana aciklama yapar zaten . Sen yarin oaray erken gitmeye calis asagi yukari 1 saat kadar suruyor sana bir belge veriyorlar Turkiyeye gidebilmen icin ayrica 2-3 ay icindede Turkiye den onayli 2. orjinal belge geliyor
kolay gelsin
kolay gelsin
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu